Clk yazdı:SeRxx, Emre arkadaslar ben bir seyleri yanlis mi yaziyorum yoksa siz bana yapistirilan Rolex fanatikligi ile olaya ön yargili mi yaklasiyorsunuz? Hali hazirda yazdim zaten Omega Rolex ile karsilastirilamaz diye . Rolex elma ise Omega Keci b*kudur diye bu baslik altinda yazdim. Bu bile burada bir karsilastirma yapmadigimi göstermeye yeterli.
Ben Co-axial'i foruma detayli tasiyan kisi olarak (ki bu baslik halen aktif) ne Omega mekanizmalarina laf attim ne de Co-axial kötüdür dedim. Tam tersi Co-Axial iyidir. Ne kadar iyi oldugunu da zaman gösterecektir. 50 sene sonra bu prensibin belki de saatlere en uygun bulus oldugunu bile yazabiliriz. Ama bunlarin tamaminin genel kalite kavrami ile ne alaksi var?
Anlatmaya calistigim halen Rolex karsilastirmasi olarak algilaniyorsa sorun sizlerde arkadaslarSon birkez daha bunun bir karsilastirma olamayacagini su söz ile vurgulayim "Omega olsa olsa Rolex'in kapisinda bekci, AP'de cayci, kendi gurubundan olan Blancpain'de ofis boy, Parmigiani'de de vitrine yapismis müsteri olur"
Hepinize iyi aksamlar
Clk başkan yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Yazdığım bütün mesajlar için söylüyorum, hiç birinde Rolex'in saatlerini 'kötülediğimi' göremezsin çünkü Rolex'leri beğenen birisiyim

- Markanın yürüttüğü pazarlama stratejisi ile. Bu yüzden şu anda satılan Rolex'lerin tamamının fiyatlarının şişirilmiş olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bir gün Rolex alırsam bu mutlaka bir vintage olur diyorum, efsaneleşmiş bir Rolex olur diyorum. Bunun sebebi de, şu anda piyasada olan saatlerin hiç birisi efsane olamayacak çünkü aynısından milyonlarca üretilen şeyin efsanesi olmaz.
- Rolex kullanıcılarının, (başta sen olmak üzere

Bu tür küçümsemelerinin haksız olduğunu düşündüğümden senin yüzünden Omega savunucusu haline geldim halbuki öyle bir şey de yok