TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner / GMT Master II Modelleri Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ynt: Rolex Submariner - GMT Master II Modelleri Seçim Ön

Mesaj ZubFB » 12 Nis 2013, 17:54

Drk yazdı:Öyle bir submariner çıkmayacağı için ben seramik bezel isterdim diyelim :) Gmt-master in kısa süre sonra parlak baklaları nasıl olacak, göz önünde bulundurmak lazım ;)

merak ettim kötü mü oluyor?
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Re: Rolex Submariner - GMT Master II Modelleri Seçim Önerisi

Mesaj mrbars » 12 Nis 2013, 18:02

LV farklı diye hoşa gidiyor. Farklı emtialara alışılma sürecinden sonra çok çabuk sıkılınır. Kısaca bence LV'den tek saat olmaz, LV'den TT ya da LN'lere süper yancı olur.

Volkan no date sub'ı geç bence.

Şahsi fikrim, TT sub ya da TT GMT için bütçeni bekle. O esnada oyalanman için saat kovala. Nihai adres TT olmalı.
SS LN'den TT LN yada TT LB'ye geçen gördük ama TT'den SS'e dönen göremedik. Ha eskeza all gold alırsan, tamamen geçmiş olsun, teneke vs sarı altın gibi anti horolojik kozmetik düşüncelere girersin.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj drk » 12 Nis 2013, 18:28

ZubFB yazdı:
Drk yazdı:Öyle bir submariner çıkmayacağı için ben seramik bezel isterdim diyelim :) Gmt-master in kısa süre sonra parlak baklaları nasıl olacak, göz önünde bulundurmak lazım ;)

merak ettim kötü mü oluyor?

Kötülük değil de çok kolay çiziliyor ve mevcut çizikler çok belli oluyor, özellikle parlak ışık altında.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 12 Nis 2013, 18:35

Drk, iyi güzel diyorsun da TT'de de durum farkli degil. Sonucta bu bir saat. Kullanima dayali izler hep olacak. Ben Milgauss'u yeni kullanmaya basladigimda aldiktan yaklasik 1 sene sonra Frax saati görmüstü. Vitrinde ki ürün gibi parliyordu. 2 sene sonra son bulusmamizda ki halini sor! Her yeri cizik icinde. :D Daytona ayni sekilde cizik icinde. Ha kullanmadigim kasada duran saatlerin hepsi yeni :lol: Ne anladim ben bu isten o zaman.

Ben mümkün olan her firsatta saatlerimi yikar ve temizlerim ama ciziklere yapilabilecek birsey yok. Sonucta bunlar normal seyler. Kafaya takmamak lazim. ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj vmetin » 12 Nis 2013, 18:36

Bütün kapılar 116610ln ye çıkıyor, Amerika yı yeniden keşfettik sanki :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj drk » 12 Nis 2013, 18:49

Elbette, çizikleri çok kafaya takmaya gerek yok bence de ;) Polisajlı yüzeylerin saatin gösterişini ve dikkat çekiciliğini artırdığı da bir gerçek :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj onatozer » 13 Nis 2013, 03:08

Kesinlikle LV diyorum, Sub a giden renk mavi ve yesil diye düşünüyorum. GMT de az akıl celici degil tabi...
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj AboveTheRim » 13 Nis 2013, 03:39

Drk yazdı:Gmt-master in kısa süre sonra parlak baklaları nasıl olacak, göz önünde bulundurmak lazım ;)

Başlığı ilk gördüğümde aklıma gelen buydu bakalım ilk kim diyecek diyordum sayfaları geçtikçe :champ:

Polisajlı linkler çizik topluyacaktır, denize kumsala kuma gmt-2 sokmak intahar sebebi. Herşey su kaçırması mı? Asla. Rolex forumu vb. forumlardaki gördüğüm en ateşli kıyaslama Gmt vs. Sub kapışması.

Benim oyum Gmt'ye tabiki. Çünkü denize girdiğimde, spora gittiğimde kolumda kelepçe gibi saat taşımıyorum. Tek olacaksa saat her baktığımda o saat gözümü kamaştırmalı, vaybe ne güzel demeliyim ;)

Çelik Sub gibi klasik, milyon tane kopyası olan brushed bezel bir saati tercih etmem (Lv'nin koleksiyonluk bir değeri vardır ayrı). Two Tone'a para biriktirmek çok mantıklı.

Artık sarı lacivert gibi renklerin bir sempatisi varsa onu tercih edin.Lakin ben çok cıvıl cıvıl buluyorum Ym-2'yide 116613 LB'yide. Submariner olsun TT olsun dense illaki 116613 Ln derdim.

116713 Gmt Master-II TT ise bambaşka. Çok farklı, bence harika bir saat :champ: Kesinlike canlı görüp kolunuzda deneyin modelleri yanyana :champ:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners