TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Basel 2013: Omega Planet Ocean GMT

TSF Watches And Wonders Baselworld SIHH GTE Haberler / News
Forum kuralları
TSF Watches & Wonders Baselworld, SIHH, GTE 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016. 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 Detaylı İzlenimleri Yeni Model Haberlerini Bu Bölümde Bulabilirsiniz

Re: Basel 2013: Omega Planet Ocean GMT

Mesaj cagatay10 » 12 Nis 2013, 16:20

vmetin yazdı:Şimdi polemik gibi olacak ama expII'nin yanında şansı yok

%1500 Katiliyorum. Ha bundan saat kotu manasi cikmasin ama fanatikleri disinda kimse EX II'yi pas gecip bunu kolay kolay almaz bence ki fiyatlari arasinda da buyuk bir fark olacagini sanmiyorum..
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj altanos » 12 Nis 2013, 16:59

Emre yazdı:Tarih penceresi siyah mahvetmiş :S

SeRxx kasa aynı kasa gibi göründü. GMT'de artmaz sanmıyorum.

Bir de arka kapağı cam yapıp su geçirmezliği nasıl 600m'de tutabilmişler bilen var mı :D

Ön cam ile aynı konstrüksiyonda yapılsa sağlanamaz mı? :?
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj SeRxx » 12 Nis 2013, 18:13

Emre yazdı:SeRxx kasa aynı kasa gibi göründü. GMT'de artmaz sanmıyorum.

Emre, Aqua Terra(Cal.8500) ile Aqua Terra GMT(Cal.8605) arasında 1.5mm kalınlık farkı var; o yüzden düşündüm. Benim için Yeni Planet Ocean serilerinde tek sıkıntı kalınlık :thumbup:

Vmetin, Cagatay10 aslında ikisi de farklı saatler; Diver GMT isteyenler için kaliteli bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Fiyat 7,500 CHF'nin altında olmayacaktır ama alınacak indirim oranları da göz önünde bulundurulunca fiyatlar arasında uçurum oluşacağından, birbirlerine alternatif oluşturmaktan uzaklaşacaklar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Clk » 12 Nis 2013, 18:27

Oymega baslamis yine Speedmaster serisi gibi isitip isitip ayni saati müsterinin önüne koymaya.

Planet Ocean serisinin gelecekte ki modelleri Planet Ocean Istavrit Limited Edition, Planet Ocean Roka Limited Edition, 19260 adet ile sinirli Planet Ocean Kabotaj Limited Edition :D

Omega swatch mantigi ile saat yapip sattigi sürece hic bir zaman Orta ve Üst segmentte yer bulamayacaktir. :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 12 Nis 2013, 19:12

SeRxx yazdı:
Emre yazdı:SeRxx kasa aynı kasa gibi göründü. GMT'de artmaz sanmıyorum.

Emre, Aqua Terra(Cal.8500) ile Aqua Terra GMT(Cal.8605) arasında 1.5mm kalınlık farkı var; o yüzden düşündüm. Benim için Yeni Planet Ocean serilerinde tek sıkıntı kalınlık :thumbup:

He valve olan PO kasalarında iki çeşit var ve bunun dışında boyutlarda değişim olmuyor SeRxx. Yanlışım varsa düzelt.

Kalınlık olur da değişirse bu azalma şeklinde olur. Gravürlü arka kapak gidip cam kapak gelmiş olur.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Emre » 12 Nis 2013, 19:22

Clk yazdı:Omega swatch mantigi ile saat yapip sattigi sürece hic bir zaman Orta ve Üst segmentte yer bulamayacaktir. :(

Wow, çok sert :D Doğru yani bence de, daha temiz bir yöntem var sonuçta, klasikleşmiş çizgimizden sapmıyoruz deyip limit falan hak getire mantığıyla yola çıkıp aynı saati her sene 1.5 milyon tanecik üretip piyasaya sürmek de güzel :thumbup:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Clk » 12 Nis 2013, 19:25

Ayni saatten 1.5 milyon tane satsinlar sonra konussunlar :champ: Bu tip ucuz numaralar ile bir yere kadar. O yer de Swatch klasmaninin bir üstü :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 12 Nis 2013, 19:28

Clk yazdı:Ayni saatten 1.5 milyon tane satsinlar sonra konussunlar :champ: Bu tip ucuz numaralar ile bir yere kadar. O yer de Swatch klasmaninin bir üstü :lol:

Satıyorlar demedim dikkat lütfen başkan, piyasaya sürüyorlar dedim :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Watches And Wonders & Baselworld & SIHH & GTE Fuar Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners