TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Orient Mako'ma Polisaj Yapt覺r覺yorum

Saat Mekanizmalar覺 ve Teknik Bilgiler Konusunda Payla覺m B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Mekanizmalar覺 B繹l羹m羹nde Bir癟ok Mekanizma reticisi Firman覺n Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detayl覺 Fotoraflar覺 ile Ulaabilirsiniz. Ayr覺ca Saatlerde Kullan覺lan Teknolojileri A癟覺klayan Detayl覺 Bilgilendirme Konular覺n覺 Okuyabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Orient Mako'ma Polisaj Yapt覺r覺yorum

Mesaj mlm » 11 Nis 2013, 12:38

G羹zel konu, takipteyim :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj adamentium » 11 Nis 2013, 13:53

S羹re癟 tamamlans覺n fotoraflar覺 paylaaca覺m arkadalar :thumbup:

Cengiz ustam覺nda ellerine sal覺k. 襤yi bir netice alaca覺m覺zdan ve saatimin g羹zel bir g繹r羹nt羹ye kavuaca覺ndan eminim :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
adamentium

Kay覺t: 27 ub 2012, 02:38

Mesaj An覺l » 11 Nis 2013, 14:15

Cengiz Abi :thumbup:
An覺l YERG

"To break the rules, you must first master them."
Kullan覺c覺 avatar覺
An覺l

Ya: 42
Kay覺t: 11 Oca 2012, 22:37

Mesaj bengisaat » 11 Nis 2013, 20:37

Servisle g繹r羹t羹m basel malesef yok komple kasa var.
durumla ilgili adamentium a bilgi verdim benim fikrim ufak bir 癟izik i癟in kasan覺n deimesine gerek olmad覺覺 y繹n羹ndeydi.
Kendisi de ayn覺 fikirde ve kasan覺n basel hari癟 k覺sm覺 ve kordonuna polisaj yapt覺raca覺z.

ncede bahsettiim gibi polisaj konusunda uzman deilim o ii profesyonelce yapan kimseler var isvi癟rede kurslara gidiyorlar olduk癟a b羹y羹k sermaye ile iyeri a癟覺yorlar.
Onlar varken ben b繹yle yapar覺m diyerek ortaya at覺lmak bana yak覺maz .
Bu ii yapan ve benim de genellikle polisaj konusunda bavurduum yerlerden birine yapt覺raca覺m

Sonu癟 olarak ben sadece saati s繹k羹p polisaja verecek ve bitince tekrar toplayaca覺m , bu ilem i癟in de 癟ok 繹vg羹 gerekmiyor :lol:
En son bengisaat taraf覺ndan 11 Nis 2013, 23:00 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj ultimate45 » 11 Nis 2013, 21:38

Cengiz bey elinizin demesi yeterli bence :thumbup:
I want to buy rolex but I couldnt pronounce it
Kullan覺c覺 avatar覺
ultimate45

Ya: 56
Kay覺t: 08 Haz 2012, 08:30

Mesaj adamentium » 11 Nis 2013, 22:09

bengisaat yazd覺:Servisle g繹r羹t羹m basel malesef yok komple kasa var oda olduk癟a tuzluya 癟覺kacak
durumla ilgili adamentium a bilgi verdim benim fikrim ufak bir 癟izik i癟in kasan覺n deimesine gerek olmad覺覺 y繹n羹ndeydi.
Kendisi de ayn覺 fikirde ve kasan覺n basel hari癟 k覺sm覺 ve kordonuna polisaj yapt覺raca覺z.

ncede bahsettiim gibi polisaj konusunda uzman deilim o ii profesyonelce yapan kimseler var isvi癟rede kurslara gidiyorlar olduk癟a b羹y羹k sermaye ile iyeri a癟覺yorlar.
Onlar varken ben b繹yle yapar覺m diyerek ortaya at覺lmak bana yak覺maz .
Bu ii yapan ve benim de genellikle polisaj konusunda bavurduum yerlerden birine yapt覺raca覺m

Sonu癟 olarak ben sadece saati s繹k羹p polisaja verecek ve bitince tekrar toplayaca覺m , bu ilem i癟in de 癟ok 繹vg羹 gerekmiyor :lol:

Bu ilem sizin i癟in k羹癟羹k , benim gibi bu yolun ba覺nda olan gen癟 bir kardeinizin g繹z羹nde b羹y羹k bir i Cengiz ustam. 襤in niteliinden ziyade sizin gibi k覺ymetli saat ustalar覺m覺z覺n emei ge癟iyor hereyden 繹nemlisi de budur.

Ayr覺ca forumdakiler mutlaka tan覺yorlard覺r sizi ancak buradan da bu forumu d覺ar覺dan takip eden ve kendisini tan覺mayan kiiler i癟in belirteyim. Cengiz beyin son derece etik kurallar覺 olan , g羹venilir temiz bir usta olduunu d羹羹n羹yorum.

Saatimin durumunu sorduumda '' klasik esnaf '' modunda '' abi oras覺 bozuk , uras覺 bozuk , u parcan覺n deimesi gerek '' modlar覺nda kesinlikle olmad覺覺 gibi '' unlar unlar yap覺labilir ancak acelesi yoktur. u u tarihlerde de yapt覺rabilirsin '' gibi y繹nlendirmelerde bulunuyor. K覺casas覺 olan覺 s繹yl羹yor, bunun yan覺nda ne zaman ve nas覺l olmas覺 gerektiini de belirtiyor.

Benim saatim i癟in revizyon olabileceini ancak yapt覺rmasamda 2 sene kadar kullanabileceimi belirtti. Revizyon masraflar覺 benim saatin deerini g繹z 繹n羹ne al覺nd覺覺nda bana 癟ok mant覺kl覺 gelmedi. 羹nk羹 bu saat benim ilk otomatik saatimdi ve saat d羹nyas覺na giri yapmak i癟in 220 tl gibi bir fiyata alm覺t覺m. Polisaj noktas覺nda bir nevi denek oldu. 羹nk羹 ilerleyen s羹re癟teki alaca覺m 癟elik kordonlu saatler i癟in bir fikir oluturacak kafamda. Daha makul seviyelerde saatlerim olsa hi癟 d羹羹nmeden yapt覺r覺rd覺m ama her ne kadar 癟ok sevsemde bu saat i癟in deeceini pek d羹羹nm羹yorum. Bunun yerine galiba elde y覺kamay覺 tercih edeceim. Tabi kendisi gerek g繹r羹rse :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
adamentium

Kay覺t: 27 ub 2012, 02:38

Mesaj bengisaat » 11 Nis 2013, 23:44

Asl覺nda saate sizin taraf覺n覺zdan yani yap覺lacak masraf ve saatin maddi deeri k覺yaslamas覺 ile bak覺ld覺覺nda polisaja da gerek yok.
ok a覺r覺 癟izikler yok daha 繹nce zaten bir 癟al覺ma yap覺lm覺 ,forumda ilgili konular覺 takip ederseniz daha iyi duruma hi癟 masraf etmeden de getirebilirsiniz.

Polisaj 繹ncesi g繹r羹n羹m羹

Resim
Resim
Resim
Resim
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj Triton » 13 Nis 2013, 22:24

B繹yle bir g繹r羹nt羹 istemiyorsan覺z ve saatinizi seviyorsan覺z, Mako dikkatli kullan覺lmas覺 gereken saatlerden. 羹nk羹 kolay 癟iziliyor ve eski y羹zl羹 oluyor...

zensiz kullan覺lm覺 ve kiisel merakla incelediim 繹rneklerde de bu durum hep en 癟ok dikkatimi 癟eken nokta oldu.

Hesapl覺 fiyata her ey kusursuz olmuyor....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners