bengisaat yazd覺:Servisle g繹r羹t羹m basel malesef yok komple kasa var oda olduk癟a tuzluya 癟覺kacak
durumla ilgili adamentium a bilgi verdim benim fikrim ufak bir 癟izik i癟in kasan覺n deimesine gerek olmad覺覺 y繹n羹ndeydi.
Kendisi de ayn覺 fikirde ve kasan覺n basel hari癟 k覺sm覺 ve kordonuna polisaj yapt覺raca覺z.
ncede bahsettiim gibi polisaj konusunda uzman deilim o ii profesyonelce yapan kimseler var isvi癟rede kurslara gidiyorlar olduk癟a b羹y羹k sermaye ile iyeri a癟覺yorlar.
Onlar varken ben b繹yle yapar覺m diyerek ortaya at覺lmak bana yak覺maz .
Bu ii yapan ve benim de genellikle polisaj konusunda bavurduum yerlerden birine yapt覺raca覺m
Sonu癟 olarak ben sadece saati s繹k羹p polisaja verecek ve bitince tekrar toplayaca覺m , bu ilem i癟in de 癟ok 繹vg羹 gerekmiyor

Bu ilem sizin i癟in k羹癟羹k , benim gibi bu yolun ba覺nda olan gen癟 bir kardeinizin g繹z羹nde b羹y羹k bir i Cengiz ustam. 襤in niteliinden ziyade sizin gibi k覺ymetli saat ustalar覺m覺z覺n emei ge癟iyor hereyden 繹nemlisi de budur.
Ayr覺ca forumdakiler mutlaka tan覺yorlard覺r sizi ancak buradan da bu forumu d覺ar覺dan takip eden ve kendisini tan覺mayan kiiler i癟in belirteyim. Cengiz beyin son derece etik kurallar覺 olan , g羹venilir temiz bir usta olduunu d羹羹n羹yorum.
Saatimin durumunu sorduumda '' klasik esnaf '' modunda '' abi oras覺 bozuk , uras覺 bozuk , u parcan覺n deimesi gerek '' modlar覺nda kesinlikle olmad覺覺 gibi '' unlar unlar yap覺labilir ancak acelesi yoktur. u u tarihlerde de yapt覺rabilirsin '' gibi y繹nlendirmelerde bulunuyor. K覺casas覺 olan覺 s繹yl羹yor, bunun yan覺nda ne zaman ve nas覺l olmas覺 gerektiini de belirtiyor.
Benim saatim i癟in revizyon olabileceini ancak yapt覺rmasamda 2 sene kadar kullanabileceimi belirtti. Revizyon masraflar覺 benim saatin deerini g繹z 繹n羹ne al覺nd覺覺nda bana 癟ok mant覺kl覺 gelmedi. 羹nk羹 bu saat benim ilk otomatik saatimdi ve saat d羹nyas覺na giri yapmak i癟in 220 tl gibi bir fiyata alm覺t覺m. Polisaj noktas覺nda bir nevi denek oldu. 羹nk羹 ilerleyen s羹re癟teki alaca覺m 癟elik kordonlu saatler i癟in bir fikir oluturacak kafamda. Daha makul seviyelerde saatlerim olsa hi癟 d羹羹nmeden yapt覺r覺rd覺m ama her ne kadar 癟ok sevsemde bu saat i癟in deeceini pek d羹羹nm羹yorum. Bunun yerine galiba elde y覺kamay覺 tercih edeceim. Tabi kendisi gerek g繹r羹rse