23 Mart 2013 de Steinhart resmi sitesinden sipari ederek; paypal arac覺l覺覺 ile bedelini 繹demi olduum
Steinhart Ocean One Green model saat , 02 nisan 2013 de Almanya'dan kargoya(fedex) verildi ve bug羹n fedex(MNG) kargo taraf覺ndan adresime teslim edildi.
襤stanbul'a ulat覺覺nda (4 nisan) fatura bedeli itibar覺 ile g羹mr羹kleme ilemine girdii MNG taraf覺ndan bir yaz覺 ile 5 nisanda bildirildi.Yaz覺da 羹r羹n羹n teslim al覺nabilmesi i癟in iki se癟enek vard覺:
1 - 羹r羹n羹n g羹mr羹k ilemlerini kendiniz tamamlay覺p alabilrsiniz.
2 - g羹mr羹k + MNG depo 羹cretini bize g繹nderip adresinize teslim edilmesini isteyebilirsiniz.
Ben g羹mr羹k ilemlerinin kendimce yap覺lmas覺n覺 g繹ze alamad覺覺mdan (devlet b羹rokrasisinin insan覺n ba覺na neler a癟abilecei tam olarak kestirilemediinden) 2. se癟enei tercih ettim, g羹mr羹k + MNG hara癟 bedelini istedikleri hesaba 5 nisanda havale ettim ve saat, bug羹n (10 nisan 2013) adresime teslim edildi.
G羹mr羹k bedeli saatin fatura bedelinin %18'i olarak hesapland覺.Ancak MNG nin depo bedeli diye icat etmi olduu harac bedel de eklenince Steinhart firmas覺na 繹dediim miktara ek olarak %30 kadar daha bedel 繹demi oldum.