TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Junghans Kurmalı Duvar Saati ve Seiko 5 Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Junghans Kurmalı Duvar Saati ve Seiko 5 Bilgi

Mesaj aluzil » 31 Mar 2013, 20:26

junghans saat iiçin yardım edecek kimse yokmu . :shock:
Kullanıcı avatarı
aluzil

Mesaj aluzil » 01 Nis 2013, 20:09

junghans marka saati yeni aldım bu tip saatlere ilgim uzunzamandır var. fakat bunun gong seslerini nasıl ayarlayacağım saatçi anlatmıştı ama yapamadım mesela saat 2 iken 4 u çalmasını nasıl nasl düzeltirim :idea:
forunda yardımcı olacak kimse yokmu . başlığı yanlış yeremi açtım acaba :?: duvar saatleri yada bu tip saatler için yardımcı olacak arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. :!:
Kullanıcı avatarı
aluzil

Mesaj oyumus » 28 Eyl 2013, 23:02

kardes junghans saati ayarlamak cok basit, akrep ve yelkovani sökmek basit onları sök ve saat kaçda çalıyorsa orada tak tekrar 4 de çaldı ise akrep ve yelkovanı 4 ü gösterir şekilde monte et. seiko ise orjinal e benziyor ama emın degilim.
Kullanıcı avatarı
oyumus

Mesaj kaygusuz » 09 Eki 2013, 16:12

herkese selamlar
sağolsun arkadaşlar mekanik saatleri sevdiğimi bilirler. Junghans duvar saati hediye ettiler mekanizmayı temizledim ancak saat zembereğinin boşaldığını ve parçasını kırıldığını gördüm. Zemberek tamir edilebilir mi? Edilebiliyorsa nasıl ya da yenisini nasıl ve nereden tedarik edebilirim. Ankara için adres verebilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
kaygusuz

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners