TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Alo 184 Sigara İhbar Hattı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Alo 184 Sigara İhbar Hattı

Mesaj asymptote » 23 Mar 2013, 18:06

Alo 184 Sabim (Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi) sağlık hizmetleriyle ve sağlık personeliyle ilgili yaşadığınız sorunları aktarabileceğiniz bir birim. Bu numarayı aradıktan sonra 2'yi tuşlayarak 4207 sayılı kanunu ihlal eden, kapalı alanlarda sigara içerek insanların sağlığını hiçe sayan, saygısız ve görgüsüz insanları da şikayet edebilirsiniz. Ben bugün ilk ihbarımı gerçekleştirdim, isimlerinin önünde koca akademik ünvanlar olan bir güruhu ihbar ettim, umarım ceza alırlar.. Sizlere de bu ihbar hattını gerektiğinde kullanmanızı öneririm, "ispiyonculuk" her zaman kötü bir şey değildir..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Alo 184 Sigara İhbar Hattı

Mesaj mlm » 23 Mar 2013, 18:30

Pek yakında tütün mamülü tüketmeye başlayacak birisi olarak bu yaptığın hiç hoş olmamış Asy :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 23 Mar 2013, 18:40

Sigaradan nefret ediyorum mlm, pipoyu tütün mamülü tüketme amaçlı bir obje olarak görmüyorum, o benim gözümde imtiyazlı bir yerde.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Ynt: Alo 184 Sigara İhbar Hattı

Mesaj hydrocon » 23 Mar 2013, 19:26

Eline sağlık.. geçen minibüsün şöförü bir güzel yakmıştı bu yasalar başkaları içinmiş gibi..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj fsinan » 23 Mar 2013, 19:38

İstanbul'da bu yasakların çoktan ırzına geçildi, sallayan yok... :(
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Clk » 23 Mar 2013, 19:56

Bu yasaklar cikincaya kadar nasil yasamis sigara düsmanlari gercekten sasiriyorum. Kendilerini biz sigara icenler ile beraber oturduklarinda Hitlerin gaz odalarinda hissetmisler de haberimiz yokmus.

Bu yasaklarin cikmasi etnik azinliklara uluslararasi platformda taninma hakki verilmesi gibi birsey olmus.

Sigara karsitlari olarak olayin kapitalist tarafinda nasil bir rol oynadiginizi zaman oldugun da derinlemesine anlatirim. Sadece bilgi olsun diye yaziyorum, tüm dünya da koyulan yasaklara ragmen özellikle tütün makinesi üreticileri bu aralar tarihlerinde yapmadiklari kadar yüksek cirolara imza atiyorlar. Bunun nedeni ni hic düsündünüz mü? Sigara yasaklarinin reklam olarak kullanildigini, sigaraya baslama yasinin 13'lere kadar düstügünü v.s.

Not: Bunlar genele yazilmis cümleler, kimse üzerine sahsi olarak alinmasin ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mehmetalpcan » 23 Mar 2013, 20:59

gebzede elektrikçiye 1100 tl ceza yazdılar
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj asymptote » 23 Mar 2013, 21:03

Dünyayı bilmiyorum ama başkan ülkemizde sigara yasağının (yeterli uygulanmadığı halde) işe yaradığı açık. Son 2 yılda sigara tüketimi %15 azaldı ve nüfusa göre sigara tüketimi azalma trendinde devam ediyor. 3 sene öncesine kadar günde 2 paket sigara içen biriydim, şimdi düşünüyorum da insanlara ne çok haksızlık etmişim. Keşke dumanımla bilerek ya da bilmeyerek rahatsız ettiğim insanları karşıma alıp hepsinden tek tek özür dileyebilsem..
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners