Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Sitesindeki şablonu kağıda basıp kolunuzda deneyin bence Yalnız kasa kısmı bileği sarmayacağından bu ebatlarla ince bilekte iyi durur mu bilemiyorum. Bir de şu var, instagram ve tumblr olmasaydı bu saatten haberimiz olmayacaktı, demek ki o kadar da kaliteli bir ürün değil, tanıtan ve fotoğraflarını yayınlayan kişiler hep aynı, sanki biraz şişirme var
Fiyati benim icin ideal bir fiyat. Hedefimdeki saati alma yolunda bir engel teskil etmiyor. O yuzden hedefimdeki saati alana kadar bunu gayet keyifli bir bicimde kullanabilirim gibi geliyor. Marka prestijini pek dert etmiyorum, fotograflarda da kaliteli duruyor zaten begenmezsem geri yollarim. Fakat boyutlari gozumu biraz korkutuyor acikcasi. Olmazsa siparis verecegim denedikten sonra duruma gore kullanacagim veya iade edecegim fakat ugrasmakta istemiyorum.