Serhat chrono düğmesi iki modelde kırmızı ve kahverengi olarak üretilmiş. Yani hazır parça olarak kırmızı mevcut ama herkese hitap eder mi o konuda emin değilim. Çoğunluk isterse ben uyarım elbette
Bu arada firmadan bazı haberler bekliyoruz. Özellikle kasa opsiyonu ve kadran parçalarının renk / doku uygunluğu konusunda. Saatin tasarımını daha rafine ve model ana yapısını bozmadan üretilebilecek hale getirmek için bir sürü deneme yapıyoruz. Katılımcılar tarafından genel bir eğilim ortaya çıktı gibi gözüküyor. Benim kişisel olarak görüşüp fikir aldığım kişilerden gelen genel isteklere göre yeni bazı siyah kadran bazlı modeller ekliyorum. 2 tasarımda small seconds okları renkli değil daha sonra ekleyeceğim
Sol chrono indeks bölümünü daha önce yapamıyorduk. Bu tasarımlarda o kısım kontrast renkle kullanıldı. ( Mavi stock model benzeri beyaz yapıda )
Frax'ın yüklediğine benzer kombinasyonda mevcut. Çelik versiyonlu duruşu görebilmek adına açılı fotoğrafta saat daha rahat anlaşıldığı için siyah kasayı rengini açarak çeliğe benzettim. Firma bu açıdan çelik model imajı kullanmamış maalesef. Çelik tonuna ve kayışa takılmayın. Sadece modellerin nasıl durduğuna bakmak için hazırlandı. Çift kasa opsiyonu ile ilgili hafta içi Concord İsviçre'den olumlu haber gelmesi yüksek olasılık