Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
onatozer » 07 Mar 2013, 03:09
1850 dolara satılan tam aklimdaki saatmis. Altin renginden pek hoşlanmıyorum. Umarım tekrar bu tarz bir satis bana nasip olur.
"Watch Idiot Savant"
-

onatozer
-
onatozer » 07 Mar 2013, 03:34
Metin06; Panerai öneriniz icin teşekkürler, özellikle radiomirleri cok beğeniyorum ancak özellikle koleksiyonumda bir rolex olmasının zamanı geldigini düşünüyorum. Submariner almayı uzun zaman düşündüm ancak yakın zamanda omega planet ocean aldığımdan diver bir modelden ziyade daha klasik bir model almam gerektiğine karar verdim. Suan tek problemim 40mm civarında uygun bir datejust bulabilmek. 35 den başlayarak bir cok ölçüsü olması kafa karistirici, tam iste bu dediğim anda 35-36mm çıkması birkaç gündür hayal kırıklığı yaratıyor. Ayırdığım bütçemi iki farklı saate dağıtmamak icin zor tutuyorum kendimi ama bir rolex sahibi olmam gerektiğinde de israrciyim

"Watch Idiot Savant"
-

onatozer
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir