Arkadalar 2010 y覺l覺nda revue thommen marka bir saat alm覺t覺m.Forumdada yazm覺t覺m ba覺ma gelen olaylar覺, hat覺rlayan arkalar vard覺r.(eski linki de aa覺ya koyuyorum)Arkas覺ndaki ilemenin hatas覺ndan dolay覺 kolumu ac覺t覺yordu, bu y羹zden saati geri iade etmek istemitim.Kabul etmemilerdi ve 癟ok sayg覺s覺z bir ekilde davranm覺lard覺.Bunun 羹st羹ne t羹ketici mahkemesine giderek dava a癟m覺t覺m.Yakla覺k 3 y覺ll覺k maceramdan sonra davay覺 kazand覺m, temyize gitme haklar覺da bulunmuyor.Bunun i癟in 癟ok sevin癟liyim ger癟ekten, yapt覺klar覺 davran覺larda yanlar覺na kalmam覺 oldu.Bu kadar uramama ramen kesinlikle dedi buna.Saate verdiimden paradan 癟ok 癟ok daha fazla para harcand覺 mahkeme masraflar覺 ve avukatlar i癟in ama hepsi geri al覺nacak tabi imdi.Sonunda adalet yerini bulduu i癟in 癟ok mutluyum.Bunu da sizlerle paylamak istedim.Saatide nautilusdaki kuz optikten alm覺t覺m.Daha sonra ald覺覺m iki saatide sirkecideki evren saatteden ald覺m, 癟ok anlay覺l覺 ve g羹ler y羹zl羹ler.Bir sorun olduundada ger癟ekten 癟ok ilgileniyorlar..bu maceramdan sonra saati al覺nacak yeri se癟menin kesinlikle ne kadar 繹nemli olduunu anlad覺m.
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=1840#axzz2MZfJRCuw