Arkadaşlar merhaba, bayadadır da foruma yazmıyordum(yazınca saat almadan duramıyorum bu huyumdan kurtulmam gerektiği için biraz uzaklaşmıştım

) geçen kız arkadaşıam sevgililer gününde bir longines classic serisinden tonneau saat alıcınca, banada yeni bir saat alma arzusu geldi.Şu ana kadar longines hydro idare ediyordu.Onu satıp biraz daha üst seviyelere geçeyim diye düşünmüştüm ama saati satmaya kıyamadım bu yüzden bütçemi 3000 tl oalrak belirledim.Oris aquis veya Oris Air Racing Silver Lake Edition düşünüyorum.Başka Tavsiyelerinizede açığım.Breitling superocean 42 veya yeni tag heur aquaracer ceramic de kafamdaydı ama bunların fiyatları herhalde biraz daha yüksek tag 4000 tl den breitling de 5000 tl den aşağı alınmaz diye düşünüyorum(Bu konudada yanılıyorsam söyleyin lütfen)Serxx forudma görüyorum ikinci el po baya söylüyor ama bu bütçeyede temiz ikinci el po zor gibi.Zaten 2000 leri görmeden kauçuk bir oris aquis alabiliyorum(tabi ben divera fiyat almıştım aquis te aynı fiyatlardadır diye tahmin ediyorum), eğer dediğim saatlere çıkamıyorsam bütçeyi çokta zorlamama gerek yok.Ama asıl sormak istediğim orisi nerden alsam?Evren saatte baya indirim yapıyorlar, internetteki pırlant fiyatlarından daha makul seviyelere alıyorum.Daha önce oris diver alan arkadaşlar illaki var zaten

yardım edebilirlerse fiyat konusunda beni bilgilendirirlerse memnun olurum.Şimdiden herkese teşekkürler.