TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T-Race Moto vs U-Boat Quatrz Chrono Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot T-Race Moto vs U-Boat Quatrz Chrono Seçim Tavsiy

Mesaj sdalgic » 27 Şub 2013, 18:49

arkadaşlar saat geldi. ilk izlenimlerim olumlu uzun zamandır bir u-boat almak istiyordum, kendimce uygun da bir fiyat bulunca ve dealerin yorumlarını araştırınca güvenip aldım. keendi çektiğim resimleri görebilirsiniz. ancaaak herşey saati daha dikkatli incelememle değişir gibi oldu: ayar topuzunun üzerindeki U BOAT yazısının U harfi resmi sitedeki şekilden çok farklı. gerçi model bu yılın modeli değil eski bir model ama midemi bulandırmaya yetti doğrusu. 500 dolardan fazla masraf edip sonunda sahte bir saat aldıysam çok üzüleceğim..
Kullanıcı avatarı
sdalgic

Mesaj vmetin » 27 Şub 2013, 20:10

Noldu? Sahtemiymiş saat? :shock:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Erdem35 » 27 Şub 2013, 20:16

:o umarım saatiniz sahte değildir...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj vmetin » 27 Şub 2013, 20:32

Resimler vardı ama kaldırılmış, ben anlayamadım resimlerden. Gerçeğini de bilmediğim için.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj sdalgic » 28 Şub 2013, 10:22

Moderatörler resimleri kaldırmış sanırım tekrar koymaya çalışacağım. Açıkçası fiyatına bakınca sahte olabileceğine hiç ihtimal vermiyordum. ben aldığımda 500 USD'ydi şu anda 700 USD. Açıkçası sahte olduğundan %100 emin de değilim. Saat&Saat teknik servisine göstermeyi düşünüyorum ama kendi satmadıkları bir saat için hizmet verirler mi bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Kullanıcı avatarı
sdalgic

Mesaj Bond » 28 Şub 2013, 10:37

Bence sahte değil saatin, yazacağım ;) Ama karışık bir durum var biraz açıklamamız lazım :) Sen resimleri ekle mod arkadaşlarımızdan birisi emin olmadığı için geçici olarak kaldırdı. Özel mesaj olarak bilgi verilmiş olması lazım sana :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sdalgic » 28 Şub 2013, 11:13

mesaj geldi evet, resimleri tekrar ekliyorum:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
sdalgic

Mesaj Bond » 28 Şub 2013, 11:24

Sdalgıc öncelikle tebrikler :champ: Satın almış olduğun U-Boat modeli hakkında yabancı forumlarda benzer tartışmalar var fakat genel kanı olarak saatlerin orijinal ve markanın uzun zaman önceki üretimlerinden olduğu bilgisi gelmiş. Ürün Swiss Made değil, zaten kadranda bu ibare bulunmuyor. Miyota otomatik mekanizma kullanıyor. Forumlarda U-Boat firmasının bazı ilk modellerinde bu mekanizmanın kullanıldığı fakat daha sonra U-Boat'un alt markası olan Welderlerin Miyota ile piyasaya sürüldüğüne dair yorumlar vardı.

Bu model şu an Jomashop, Amazon, Watchismo, Chrono24 gibi bilinir ve orijinal ürün satan internet sitelerinde halen satışta. Bu sitelerin sahte ürün satması pek akla yatkın değil. Muhtemelen bunlar markanın ilk üretimleri olan NOS kalmış saatler. Daha sonraki quartz U-Boat modelleri ETA ve Swiss made ibareli. Bu fiyatlandırmada quartz dahi olsa swiss made bir U-Boat saat almak mümkün değil zaten, daha önce yazdığım gibi model yapısını çok beğeniyorsan kullanılabilir. Sonuç olarak kalitesi içine sinmemiş ise güvenilir bir yerden de aldığına göre iade edebilirsin. Elbette biraz karışık bir konu gibi duruyor :) Google'a U-Boat quartz yazarak yabancı forumlardaki yorumlara ulaşabilirsin.

Ek olarak belirttiğin gibi buradaki yetkili bayiye gösterebilirsin ama ilginç bir durum olduğundan onlar da net bilgi veremeyebilir ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners