mvurucu » 27 Şub 2013, 12:42
Merhaba
Bugün bu başlıkta biraz vakit geçiriyorum size de şahsi yorumumla öneride bulunmak isterim.
Yazacaklarım tamamen şahsi görüşüm olup tarzınızı tam olarak bilemediğimden kendi bakış açım ile yorum yapacağım.
Zamanında(2009) casio nun ef 550 red bull unu çok beğenip o zaman 400 tl vererek almıştım...
daha sonra hemen hevesim kaçtı, vitrinde elde çok hoşuma giden saat sahibi olduğumda bir hafta gibi bir sürede kendinden soğuttu
sanırım bunun saatin ruhu ile alakası var otomatik veya kurmalı yani mekanik saatler insana daha hoş geliyor, daha iyi bir bağ kuruluyor saatle aranda
Şu an edifice 700-1000-1100 serileri aşağı yukarı 700-1000 tl arasında bir fiyat aralığında,
eğer aradığın spor görünümlü bir quartz chrono veya benzeri özellikte fonksiyonlu bir saatse
seiko veya tissot da hoşuna gidecek modeller olabilir bakmanı öneririm...
aynı bütçede veya üzerine bir şeyler eklenerek giriş seviyesinde bir otomatik tissot da edinebilirsin
veya yine otomatik bir seiko veya orient e sahip olabilirsin
eğer sıfır olmasa da olur, temiz bir ikinci el saat içime siner dersen sitenin ikinci el ilanlar bölümüne br göz atabilirsin
mesela benim şahsi bakış açımdan bir örnek vereyim
casio edifice 1000 e yaklaşık 1.000,00 tl gibi bir rakam ödemektense üzerine biraz daha biriktirir bekler bir şeyler daha koyarım.
1600 tl ye 2. el otomatik longines hydroconquest
1700 tl ye 2. el quartz omega seamaster alabilirsin
ikisi de gerek kalite gerek manevi olarak casio yu silkeleyecek saatler
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare