TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lorus ve G-Shock Arasında Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Lorus ve G-Shock Arasında Tercih

Mesaj bordo » 09 Şub 2013, 12:30

Tüm site kullanıcılarına uzun bi aradan sonra tekrar merhaba 1 yılı aşkın bi süredir elimde olmayan nedenlerden dolayı sizler gibi olamasamda nacizane saat bağımlılığımla değerli fikirlerinizi almak için aranızdayım..
Sıkıntım maalesef büyük :) kararsızlık diyelim .. aklımda 5 saat var ve ben uzuuuun bir zamandır karar veremiyorum..2si kronograf 4ü g shock ve ona benzer military watches tarzı saatler.. önce iki tarzdan birini seçmem lazım ki daha sonra saat seçebileyim ama ben onu bile daha yapabilmiş değilim..
Kronograf olarak Seiko üretimi Lorus rt329bx9 ama 100m wt için bi 70tl fazla vererek rt307cx9 da olabilir..
Military olarak ise G shock g300ml-1a / g shock aw582 (siyah olan ve zor bulunan maalesef) / yine lorus r2331fx9

Önce tarza karar vermeliyim ki saat seçimi yapayım ama siz saat olarak kendi kategorisinde değerli fikirlerinizi bahşederseniz sevinirim..
Kullanıcı avatarı
bordo

Re: Değerli Fikirleriniz

Mesaj Baran » 09 Şub 2013, 13:17

Merhabalar,benim tercihim G-Shock olurdu :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Değerli Fikirleriniz

Mesaj bordo » 09 Şub 2013, 13:25

Teşekkürler fikirleriniz için ah direk keşke bende öyle diyebilsem..Gshock olursa aw582 olur 1sitede var..yani military olursa o olur aslında..ama kronograf olursa 100m wt için 70 lira fazla vermeli miyim onu düşünüyorm acıkcası.
Kullanıcı avatarı
bordo

Re: Lorus ve G-Shock Arasında Tercih

Mesaj mlm » 09 Şub 2013, 23:48

Bordo kardeş, şu başlıkta bir Timex almıştın, ona ne oldu, kullanıyor musun hala?

viewtopic.php?t=7832

Lorus mu, G-Shock mu dersen sağlamlık, uzun ömürlülük ve görünüm açısından G-Shock derim kesinlikle. Model konusu ise tamamen kişisel beğeniye kalıyor ;)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj brckk » 10 Şub 2013, 01:42

Direkt GShock hiç düşünmem bile
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj bordo » 10 Şub 2013, 11:21

Evet mlm kardeşim kullanıyorum çokta memnunum..

Gshock lar artıyo :) mlm ve brckk ikinizede yorumlarınız için teşekkürler.. Aslında daha yeni bir saat aldım ama kordon daraltmaya gittiğimde daha 1 hafta olmamıştı lorus u gordum ve almalıyım dedım direk.. daha sonra madem saat alacagım eski ihtimalim g300 üde katayım dedm yoksa aklımda yoktu yani :)
Kullanıcı avatarı
bordo

Mesaj bordo » 18 Şub 2013, 21:22

Valla son durum cok değişti arkadaslar.. Lorusta Gshock ta elendi.. Suunto Luminox gibi koleksiyonumu degerlendirecek markalara yoneldim..Birde suunto nun kol bilgisayarı diye geçen saati neden 3 atm wr olur anlayamıyorum ya :?: Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..Linkler..

http://www.atlaskamp.com/luminox-origin ... diye-3001/

http://www.suunto.com/us/products/Outdo ... iage-green
En son Frax tarafından 18 Şub 2013, 22:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Sahte Saat İle İlgili İçerik
Kullanıcı avatarı
bordo

Mesaj vmetin » 18 Şub 2013, 21:43

Replika saate verdiğiniz her kuruşa yazık.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners