TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Maldives Limited Edt. Fiyat Bilgisi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris Maldives

Mesaj Emre » 16 Şub 2013, 00:44

HeroFB yazdı:kararı net verip 1-2 fiyat aldıktan sonra belki en son aşamada %3-5 yardımım olabilir

Adam tam bir Hero :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj scudetto » 16 Şub 2013, 00:47

Nasıl dokunacak yardımınız?

Bu arada bende biraz açgözlülük var. Bu saati gördüm ya başka saat incelemeden takmadan bu saate sahip olmak isterim. Zaman kaybetmemek adına. Fakat az para da değil, bir saate daha önce hiç bu kadar para vermedim, o yüzden artık üst sınıf bir şeye geçmek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
scudetto

Mesaj herofb » 16 Şub 2013, 02:00

şu ana kadar yaklaşık 5-6 arkadaşımıza kendi saatçimden onların aldıkları fiyatın altına Oris almayı başardık tabi %100 değil bazen bir bayii elinden bir saati çıkartmak isteyebiliyor tabiki o zaman benim aldığım fiyat daha yukarıda kalabiliyor ama çoğunlukla daha iyi fiyat almıştım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Baran » 16 Şub 2013, 12:39

HeroFB abimiz gercekten piyasadaki en uygun ORIS fiyatlarını alıyor sizede seve seve yardımcı olacağına emınım.ORIS benım unutamadğım ve zamanında cok severek kulladığım bir markadır ve alt segment saatlerden orta segment saatlere geçişte Longines ile kafayı ceker benım için.Orıs kendi fiyat segmentindeki en özgün ve kaliteli saat fakat tek ve en kötü özelliği 2.elde fiyatlarının geberiyor oluşu ve tabiri caizse para etmemesi.Bunları düşünerek alışveriş yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj scudetto » 16 Şub 2013, 16:51

Bu modelini nasıl buluyorsunuz peki? 4000tl verilir mi? Muadilleri neler olabilir başka?
Kullanıcı avatarı
scudetto

Mesaj herofb » 16 Şub 2013, 19:00

Bulenty hocamız ve altanos arkadaşımız severek kullanıyor diye biliyorum onların dışında da ben dahil bir çok kişi oris'in diver'larını ya kullanıyor ya da severek kullanıp üst sınıf almak için elden çıkartıyor

Bu arada bütçeyi zorlamamak adına ve ileride hevesiniz gerçerse az zarar ederek satmayı düşünürseniz forumda şu an bildiğim kadarıyla benim 1000 mt fsinan'ın 300 m olan oris diverler'ı satılık (bu arada derinliğin fazla olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj scudetto » 17 Şub 2013, 23:40

HeroFB yazdı:Bulenty hocamız ve altanos arkadaşımız severek kullanıyor diye biliyorum onların dışında da ben dahil bir çok kişi oris'in diver'larını ya kullanıyor ya da severek kullanıp üst sınıf almak için elden çıkartıyor

Bu arada bütçeyi zorlamamak adına ve ileride hevesiniz gerçerse az zarar ederek satmayı düşünürseniz forumda şu an bildiğim kadarıyla benim 1000 mt fsinan'ın 300 m olan oris diverler'ı satılık (bu arada derinliğin fazla olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor)

Bütçe olayını bilemiyorum mağazada gaza gelip Maldives de alabilirim..

Pazartesi günü fiyat araştırmasına başlıyorum. Önce Kanyon'a giderim yakın diye.

http://www.pirlant.com.tr/Saat/ORIS/ORIS_Diving_Divers_Date_733_7533_84_54R
http://www.pirlant.com.tr/Saat/ORIS/ORIS_Diving_Divers_GMT,_Date_668_7608_84_54M

Bunlar arasında fiyat farkı var epey. Gerçi 3700k lara çıkabiliyorsam, Maldives alırım direk.

Sıfır almak istiyorum, çünkü kendime sıfır alacağım ilk orta segment saat olacak. Fiyatları araştırıp sizlerle paylaşıyor olurum.
Kullanıcı avatarı
scudetto

Re: Oris Maldives Limited Edt. Fiyat Bilgisi ve Yorum

Mesaj scudetto » 18 Şub 2013, 21:35

Kanyon'dan Divers Date için 2290, Maldives için 4290 lira fiyat aldım bilezikli.

Tag Heuer Aquaracer baktım mavi kadranlı, onda da gözüm kaldı. Fakat büyük ihtimalle Divers Date alacağım, aradaki 2000 tl fark maldives için değer mi bilmiyorum. Tabi ki değer fakat maddi durumum da önemli. Kendi kazandığım paramla alacağım ilk lüks saat olacak.
Kullanıcı avatarı
scudetto

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners