TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Mesaj mucadeleci » 15 Şub 2013, 15:19

Şöföre acımakla birlikte, geçmişte kendi yaptığım ve i30 sürücüsü ile paralel olan davranışlarımı hatırlayıp, muhtemelen haklı yere dövmüştür eline sağlık... Otobüs şöförüde yaşlı başlı ama neyse bu eşkiyalıkların bir cezası olmalı dedim. ve... halime acıdım, zira memlekette öyle noktalarda öylesine hakkımıza taciz ediliyor ki, hakkımızı savunmak üzere şikayetimizi yapabileceğimiz ve hakkımızı arayabileceğimiz ciddi bir muhattap bulamıyoruz, ve bunun sonuna kadar farkında olan biz vatandaşlar direkt kısas yöntemine başvurarak karşımızdakinden hıncımızı alıyoruz ki, tüm kalbimle söylüyorum bu bir insanlık hakkıdır, bağışlamak elbette daha eftaldir, lakin dediğim gibi hakkını almak istemek bir insanlık hakkıdır.

Bununla birlikte yumruk yumruğa girmiş bu insanların başka ortamda tanışsalar bir birlerine can siperhane yardımda bulunabilecekleri olasılığı yine bu coğrafyanın latif bir çelişkisidir.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Archimed » 15 Şub 2013, 15:40

Hemen her açıdan yetersiz yasalarımız ve adalet anlayışımız nedeniyle vatandaş kendi hukukunu uygulamak durumunda kalıyor.

Özellikle toplu taşımacılık yapan esnaf ve şoförlerde doğru düzgün bir sistem yok. Taksicilik, minibüsçülük ve kamyonculuk yapacak kişiler, işe başlarken herhangi bir testten geçmiyorlar. Daha sonra bu kişiler maalesef araçlarını silah gibi kullanıyorlar. Herkes siyah Hyundai kullanan sürücü gibi kalıplı olmadığı için gerektiğinde kendi hakkını savunamıyor.

Gerçi gözlemlediğim kadarıyla Hyundai sürücüsü vücut geliştirme çalışmış, bayağı iri kalıplı. Ancak belli bir tekniği yoktu. Otobüs sürücüsünü koltuğa sıkıştırıp, sonra da arkasına geçerek kaba bir şekilde birkaç tane salladı. Otobüs sürücüsü belli bir savunma tekniği bilseydi veya kendini savunacak bir silahı olsaydı o kadar dayak yemezdi..
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Suntzeff » 15 Şub 2013, 15:47

Razz yazdı: homo sapien görünümlü amipler topluluğu..

:thumbup: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Suntzeff

Mesaj Riggs » 15 Şub 2013, 15:48

Sopayi yedikten sonra aynada kendisine bakan otobus soforu bana baya "rahatlamis" gorundu :)
Kullanıcı avatarı
Riggs

Mesaj fbolukbas » 15 Şub 2013, 15:57

Riggs yazdı:Sopayi yedikten sonra aynada kendisine bakan otobus soforu bana baya "rahatlamis" gorundu :)

Amcanın cüssesi ve kapıyı kırarak (ki o camlar baya da sağlamdır herhalde) içeri girişi ile, filmin sonunu pek bağdaştıramadım.
Yani otobüs şöföründe daha fazla hasar bırakır demiştim en başta..
Bir de eskisi gibi sadece dolmuş-taksi-halk otobüsü şöförleri yok trafiği terörize eden, hafif ticari araçlar ve binek
filo araçlarının da maşallahı var maalesef.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj stark » 15 Şub 2013, 16:26

Kullanıcı avatarı
stark

Mesaj fsinan » 15 Şub 2013, 16:37

Şimdi aslında en kötüleri şu sarı kasalı eşkiyalar. Geçen gün resmen Şerifali'de herif 4'lü kavşakta hiç sağa sola bakmadan geçti ve ben dahil kaç kişiyi kaza tehlikesine attı. Adamların umrunda değil, çarpsa da umrunda değil ve zevk alıyorlar. Bir de ellerinde sürekli cep telefonu. ONu indirip telefonu....

Çok iyi olmuş, ellerine tekmelerine sağlık.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Riggs » 15 Şub 2013, 16:46

Ucan tekmenin savunalacak bir yani yok acikcasi, otobus kaza yapsa, kaldirima ciksa odeyemez vebalini tekme atan vatandas. O hadise baya farkli.

Amcada hasar olmamasi bence kapiyi kiran arkadasin insafindandir. Rahatlama nuktesini adami otobusle sikistirirken surekli "rahatladin mi simdi" demesine bagladim ve evet, rahatladi :)
Kullanıcı avatarı
Riggs

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners