TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Mesaj Baran » 15 Şub 2013, 08:45

http://www.haberler.com/otobus-soforunu-evire-cevire-dovdu-4333549-haberi/

___Linkte video mevcut.

Alınan bilgiye göre, otoyolda seyreden bir halk otobüsü, kendisine yol vermediğini iddia eden otomobil sürücüsü tarafından taciz edildi. Bir süre otobüsü durdurmak için uğraşan otomobil sürücüsü, sonunda isteğini başardı.

Otobüs yol kenarına park ettiği anda kapının camını kırarak içeri giren şahıs, şoförü darp etmeye başladı. Otobüste hiç yolcunun bulunmaması nedeniyle olaya müdahale eden de olmayınca, şoför öfkeli sürücünün elinden kurtulamadı. İçerdeki arbedeyi gören vatandaşların otobüse girmesi üzerine sürücü sakinleştirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dakikalarca dayak yiyen otobüs şoförü, dikiz aynasından darp izlerini kontrol ederek polise başvurdu. Polis darp olayı hakkında tarafları sorguladıktan sonra soruşturma başlattı.

Bu arada, otomobil sürücüsünün tacizi, camı girip otobüse girmesi ve şoföre dayak atması güvenlik kameralarına yansıdı.

Dünden beri defalarca keyifle seyrettim.Yolda katil gibi kucuk aracların üstüne süren yol vermeyen yolları babasının yolu gibi kullanıp bizlerin onlardan ürktüğünü düşünerek giden otobus şöförlerine ders niteliğinde.Sen sıkıştır üstüne git elalemin arabasına vur o yaşında adamın agzını burnunu kırarlar işte böyle.Ellerine saglık adamın.
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Ynt: Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Mesaj hydrocon » 15 Şub 2013, 09:13

Dinsizin hakkından imansız gelir ne yazık ki. Bu durumu da tasnif etmiyorum ama 1 metre yukarda oturup büyük araç kullanıyo diye insanların üzerine kırıp yol vermeyip canını malını tehlikeye atan tüm otobüs ve minibüs şöförlerini kınıyorum.
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Re: Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Mesaj Erdem35 » 15 Şub 2013, 09:19

Biri de su kamyonculara el atsa...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj fbolukbas » 15 Şub 2013, 09:33

Yani doğru değil tabi böyle şiddetle sonuç almaya çalışmalar.
Ama insan hak edene iyi oluyor demekten de kendini alamıyor.
Yanlız toplumsal olarak sinir küpü halindeyiz. Videodaki insanlar silahlı da olabilirdi ve basit bir konudan korkunç sonuçlara da varılabilir.
Bri ara trafikte kampanya vardı "Yol ver, Yol al" aslında anahtar kelime bu, trafik bayram olurdu :)
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj Ozgur » 15 Şub 2013, 13:01

Malesef toplu tasima ve taksi suruculeri beni de bu kucuk arac surucusune "eline saglik iyi yapmis" deme kivamina getirdi, fakat yarma abi cabuk kesilip sonra boynuna sarilimis, olmamis :twisted:
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj razz » 15 Şub 2013, 13:33

Siyah Hyundai i30'un sürücüsünün mevzuya müdehalesi(!) gerçekten yerinde.. Sebep: TR'de toplu taşıma ve taksi şoförü = eşkiya..
Bu tür eşkiyaların çevreye verdikleri huzursuzluğu engellemenin en başarılı yolu yine çok eski ve klasik bir yöntem; fiziksel acı verici terapi..
i30'un şoförü bu konuda gayet başarılı bence.. Özellikle cam kapıyı kırarak içeri girmesinden terapiye ara verip hasta ile yaptığı mülakat neticesinde tekrar devam etmeye karar vermesine kadar fevkalade bir seans, örnek teşkil edecek bir uygulama, otobüs şoförü için de ziyadesiyle unutulmaz bir deneyim olmuş..

Sabah Göztepe'den Kadıköye gidiyorum.. Önümde iki minibüs zaten iki şerit olan yolu kapamış, şoförleri resmen araçlar arası muhabbet ediyor.. Arkada en az yirmi araç birikmiş.. Korna selektör.. Minibüsleri sevk ve idare etmekle görevli eğitimi yarım kalmış sirk ayılarının yüzündeki ifadeden çok eğlendikleri belli oluyor..
Cahillikle hayvanlık arasında gidip gelen davranışlarına sebep Neanderthal 5.0 işletim sistemleri neticesinde düştükleri "toplumda saygı duyulan bir birey olamama" durumunun acısını ve ezikliğini trafikte eşkiyalık yaparak kompanse etmeye çalışan, homo sapien görünümlü amipler topluluğu..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj ZubFB » 15 Şub 2013, 13:36

Razz olaya sağlık açısından yaklaşmış :)
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj zfr » 15 Şub 2013, 14:34

Toplu taşıma araçlarının şoförlerinin trafikteki eşkiyalıklarına her zaman şahit olduğum için aslında tasvip etmediğim bu haberi izlerken ben de "adamın eline sağlık" demekten kendimi alamadım... :evil:
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners