sportura'nın güzel çelik modelleri de var aslında, onları da düşünebilirsin. Snae69p1 mesela...
revenant yazdı:benim kolum da oldukça ince, çelik bilezikli saat alınca 4 bakla kafadan çıkıyor meselaKolunuzda denemeden sakın almayın ama, mesela bende arctura'nın çelik modeli güzel durmamış, koluma büyük gelmişti...
sportura'nın güzel çelik modelleri de var aslında, onları da düşünebilirsin. Snae69p1 mesela...
caliente yazdı:Frax yazdı:Sportura serilerini ben daha başarılı buluyorum
forumda sıralama vardı yanlış hatırlamıyorsam sportura daha üst diye geçiyor denmişti ama bilemiyorum iki modelde hoşuma gidiyor keşke imkanım olsa ikisinide alabilsem ama malum almak zor:)
waffenss yazdı:caliente yazdı:Frax yazdı:Sportura serilerini ben daha başarılı buluyorum
forumda sıralama vardı yanlış hatırlamıyorsam sportura daha üst diye geçiyor denmişti ama bilemiyorum iki modelde hoşuma gidiyor keşke imkanım olsa ikisinide alabilsem ama malum almak zor:)
b
Model farkı olabilir ama iki aile arasında kalite sınıflandırması farkı olduğunu sanmam.
fsinan yazdı:Her iki saat ile tecrübem oldu ve şu anda SNAE69P1 kullanıyorum. Kesinlikle ve çok rahat şekilde Sportura'yı Arctura'ya göre daha çok tavsiye ederim, daha rahat, daha ergonomik. Siz takın deneyin.
nbmc yazdı:İki saati de canlı olarak hiç görmedim, elime almadım. Ama burdan fotoğraflara bakarak açık ara Arctura' yı seçerdim gibime geliyor. Tercihiniz hangi yönde olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 151 misafir
|