TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Titan Marka Automatic Saat Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Titan Marka Automatic Saat Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj marinavaleng » 09 Oca 2013, 23:33

Arkadalar 繹ncelikle hepinize merhabalar,

Resim

Uploaded with ImageShack.us

http://www.titanworld.com/in/watches/products/?id=1557

Uzun zamand覺r forumu takip ediyorum ve bu automatic saat hastal覺覺 bana da bulat覺 denebilir.
yleki saat ne kadar g羹zel olursa olsun automatic deilse ilgimi zerre kadar olsun 癟ekmiyor.
Automatic sevdas覺na kap覺lm覺 biri olarak bir saat ald覺m kendime, fakat bu konudaki yorumlar覺n覺z覺 merak ediyorum.

Bileniniz duyan覺n覺z var m覺d覺r bilmiyorum ama Hindistanl覺 arkadalar覺m olduk癟a 繹vd羹ler Titan markas覺n覺, f/p a癟覺s覺ndan al覺nabilecek deerde bir saat olduundan bahsettiler.

Resimde g繹rd羹羹n羹z bu saat, 21 Jewels , miyota japan movement' a sahip. ve made in India.

Deerli yorumlar覺n覺z覺 benimle payla覺rsan覺z 癟ok mutlu olurum.

Bu arada bu saatin Dubai fiyat覺 1100 DHS civar覺nda, ben 900 DHS 繹dedim ve yakla覺k olarak fiyat覺 450 TL.

imdiden 癟ok teekk羹rler yorumlar覺n覺z i癟in.
Kullan覺c覺 avatar覺
marinavaleng

Kay覺t: 06 Oca 2013, 23:26

Re: Titan Marka Automatic Saat Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj Wipeoutx » 10 Oca 2013, 00:02

Ayn覺 markaya ben de Katar'da olduk癟a rastlamaktay覺m (sebebi malum her taraf hintli :D ),ve bir ay fazl覺 modeli de houma gitmiti.

G羹le g羹le kullan覺n..
Kullan覺c覺 avatar覺
Wipeoutx

Ya: 39
Kay覺t: 27 Eki 2012, 19:29

Mesaj marinavaleng » 10 Oca 2013, 00:08

Wipeoutx yazd覺:Ayn覺 markaya ben de Katar'da olduk癟a rastlamaktay覺m (sebebi malum her taraf hintli :D ),ve bir ay fazl覺 modeli de houma gitmiti.

G羹le g羹le kullan覺n..

Deerli yorumunuz i癟in 癟ok teekk羹r ederim. Aynen dediiniz gibi buradaki Hintli arkadalar覺n neredeyse tamam覺,
Hindistan n羹fusunun da y羹ksek bir k覺sm覺 bu markay覺 kullan覺yor diyebiliriz san覺r覺m.
Fakat daha 癟ok saatin kalitesi hakk覺nda, f/p deerlendirmesi olarak yorumlar覺n覺z覺 esirgemezseniz 癟ok memnun olurum.
Bu arada Saatin Kahverengi bir kay覺la daha g羹zel g繹r羹necei kanaatindeyim. Bu konuda da fikirlerinizi merak etmekteyim a癟覺kcas覺. Teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
marinavaleng

Mesaj Bond » 10 Oca 2013, 00:18

Hey gidi g羹nler :P :lol: 2009 ve 2010'dan Titan ile ilgili 3 ayr覺 konudan al覺nt覺, ben ve Clk'dan Titan Industries hakk覺nda mesajlar :D Al覺nt覺lar sayesinde D羹nya'n覺n en ince mekanizmalar覺n覺 tekrar g繹rm羹 olal覺m. Elbette daha o zaman Herojd'un 繹zel ilgisi bulunan Piaget 羹retilmemiti :D

Tebrikler :champ: G羹zel g羹nlerde :thumbup: Fotoraflar覺n覺 bekliyoruz :thumbup:

Bond yazd覺:Golay Leresche - 1 mm kal覺nl覺k 1850'lerden.

Resim

Resim

Resim

Resim

Baz覺 癟ok ince saatler, swatch super :) Concord 0.98 mm totalde kasas覺 cam覺 dahil, Sarcar Gloriums, Omega Dinosaure 1.48mm

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Birde Hint mal覺 TATA nin gelitirme departman覺n覺n 羹rettii bir quartz var, d羹nyadaki en ince quartz olarak lanse ediliyor. Titan Edge modelleri.

Bu hindistan mal覺 markay覺 incelemenizi tavsiye ederim. 100 milyon quartz a覺rl覺kl覺 saat 羹retmiler, y羹zde 60 i癟 pazara sat覺lm覺. O kadar populasyona normal belki ama baar覺 genede :)

http://www.titanworld.com/

Bond yazd覺:Obaku Hintli Titan Grubun 羹rettii bir marka. Titan Grup d羹nyan覺n en b羹y羹k beinci saat 羹reticisi ve y覺lda 100 milyondan fazla saat 羹retiyorlar. Elbette Hindistan覺n n羹fusu d羹羹n羹l羹rse bu rakam normal kar覺lanabilir fakat firma bencede baar覺l覺 ve 繹nemli bir grup. retimleri daha 癟ok i癟 pazara y繹nelik fakat son y覺llarda global marketde de pazar pay覺 almaya balad覺lar. r羹n gamlar覺 i癟inde yer alan Obaku markas覺n覺 Japon / Nordic minimalist design unsurlar覺 ve sadelik ile harmanlanm覺 zarif saat saatler olarak niteliyorlar. Seri uygun fiyatl覺 ve Quartz modellerden olumakta. Bu grup ve 羹retimi konusunda daha 繹ncede konumutuk forumda yer yer.

ResimResim

Obakular覺n 癟ou 繹m羹r boyu garantili olarak sat覺l覺yor ve Miyota FS00 mekanizma kullan覺yor. Ayr覺ca saatlerde 癟evreci kurunsuz piller kullan覺lmakta. Elbette tarihi olan 癟ok 繹nemli bir saat markas覺 deil ama k覺sacas覺 profesyonel aamalar ile bir firman覺n 羹retiii uygun fiyatl覺 Quartz saatlerdir. ( $ 100-175 US aras覺 ) Bu firman覺n PR faaliyetleride olduk癟a baar覺l覺. 襤lgin癟 bir firma takip etmek laz覺m gelecekte pazar pay覺n覺da artt覺rabilir dier 羹r羹nleri ve otomatik saatleri ilede.

Titan Web Sitesi :arrow: http://www.titanworld.com/

Clk yazd覺:D羹nyanin en b羹y羹k 5. saat 羹reticisi Hindistanli bir firma olan Titan Industries Limited. Ben bunu bug羹n 繹grendim....

zellikle arap 羹lkelerinde cok ciddi pazar payi bulunan Titan, TATA tarafindan satin alinmis ve TATA'nin yaptigi yatirimlar ile daha da g羹clenmis.

2010 yili icin luks segment saatler 羹retmek adina cok ciddi bir yatirim ile hazirliklara baslamislar bile. Isvicre dikkat, SEIKO'dan sonra cok ciddi bir rakip daha geliyor.

D羹nyanin en b羹y羹k sirketlerinden ve girisimci ruhu cok baskin olan TATA Group 繹nc羹l羹g羹nde yakin gelecekte TITAN saatleri luks saat sekt繹r羹nde g繹r羹rsek sasirmayalim derim.

http://www.titanworld.com
http://www.titan.co.in
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj asymptote » 10 Oca 2013, 00:29

TATA'y覺 her yerde g繹r羹yorum, demek Hindistan irketiymi. Titan ismi de 癟ok houma gitti (Saturn uydusu). Saatinizi iyi g羹nlerde kullan覺n, g繹rd羹羹n羹z gibi pek menfi bir yorum yap覺lmam覺.. :champ:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj marinavaleng » 10 Oca 2013, 00:37

Bond yazd覺:Hey gidi g羹nler :P :lol: 2009 ve 2010'dan Titan ile ilgili 3 ayr覺 konudan al覺nt覺, ben ve Clk'dan Titan Industries hakk覺nda mesajlar :D Al覺nt覺lar sayesinde D羹nya'n覺n en ince mekanizmalar覺n覺 tekrar g繹rm羹 olal覺m. Elbette daha o zaman Herojd'un 繹zel ilgisi bulunan Piaget 羹retilmemiti :D
asymptote yazd覺:TATA'y覺 her yerde g繹r羹yorum, demek Hindistan irketiymi. Titan ismi de 癟ok houma gitti (Saturn uydusu). Saatinizi iyi g羹nlerde kullan覺n, g繹rd羹羹n羹z gibi pek menfi bir yorum yap覺lmam覺.. :champ:

Yorumlar覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹r eerim :) 襤癟im biraz olsun rahatlad覺 a癟覺kcas覺.
Peki kahverengi strap hakk覺ndaki g繹r羹leriniz nelerdir ? Yar覺n yada en ge癟 ertesi g羹n kaliteli bir, beyaz yada krem dikili, kahverengi strap almay覺 planl覺yorum. Ne diyorsunuz ?
Kullan覺c覺 avatar覺
marinavaleng

Mesaj herofb » 10 Oca 2013, 00:52

Tata diye dalga ger癟erdik adamlar bug羹n jaguar ve range rover'覺n sahibi , hey gidi g羹nler
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj onurozbek » 10 Oca 2013, 19:19

Edge serisinden bir modelini yakla覺k 2 y覺ld覺r sorunsuz kullanmaktay覺m. F/p konusunda 羹st羹ne marka tan覺mam :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
onurozbek

Kay覺t: 11 Mar 2012, 13:43

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: recklesstr ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners