vincefb yazdı:Sence olması yetmiyor işte Drago
Baran yazdı:Serxx pazarlama başarısına pek katılmıyorum serkanım cunku kimseye zorla saat pazarlanmaz.Ben ona markalaşma marka değeri oluşturma derim.Seikonun marka değeri varmı kesinlikle var ki defalarca söylediğim gibi Rolex kullananların çoğu zamanında seve seve seiko kullanmış kişilerdir.Ben kaç tane Seiko kullandım hepsinide cok seviyordum ama seiko kendi fiyat segmentinde lider Rolexle segmentleri cok farklı söylemek istediğimiz aslında hep bu.Grand Seikoya kimse kötü demiyor.
vincefb yazdı:Ya Drago sana yetiyor ne güzel hep de öyle olsun mutlu olurum ama bence bu konuda konuşacak son insan sensin.... Bu kadar seviyorum şöyle prestij o bu dedin gittin Omega aldın o yüzden senin yazdıkların bana pek gerçekçi gelmiyorönce alacaksın sonra burada ben sana güle güle kullan diyip tebrik edeceğim ama o güne kadar gs konusunda yazdıkların ve söylediklerin bana bir anlam ifade etmiyor...
vincefb yazdı:Ya Drago sana yetiyor ne güzel hep de öyle olsun mutlu olurum ama bence bu konuda konuşacak son insan sensin.... Bu kadar seviyorum şöyle prestij o bu dedin gittin Omega aldın o yüzden senin yazdıkların bana pek gerçekçi gelmiyorönce alacaksın sonra burada ben sana güle güle kullan diyip tebrik edeceğim ama o güne kadar gs konusunda yazdıkların ve söylediklerin bana bir anlam ifade etmiyor...
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 173 misafir
|