TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Diver vs Tag Heuer Aquaracer

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris Diver vs Tag Heuer Aquaracer

Mesaj fsinan » 20 Ara 2012, 14:32

Güle güle kullanın.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj fsinan » 06 Oca 2013, 00:46

Bugün seramik bezelli ve mavi olan Aquaracer'a baktım. Işıklar da çok fazla idi ama bana mavisi çok çiğ geldi. Eski 300m çok daha güzel bence. Ama yeni 500m'deki teknik gelişmeler ayrı.

Tabii arada yaklaşık 1000TL var.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj dolunay » 06 Oca 2013, 04:00

fsinan yazdı:Bugün seramik bezelli ve mavi olan Aquaracer'a baktım. Işıklar da çok fazla idi ama bana mavisi çok çiğ geldi. Eski 300m çok daha güzel bence.

Bu konuda beğenimiz aynı. Bana göre de eski model mavi AR yeni model seramik bezelli mavi AR'den daha güzel ve albenili.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj revenant » 06 Oca 2013, 13:53

Benim nacizane yorumum şu yönde olacak:

Longines Hydro'yu koluma takınca inan hiç de iyi hissetmedim. Almayı düşündüğüm bir saatti ama hayal kırıklığı oldu(mavi kadranlısı belki daha etkileyici olabilir, ben siyahını denemiştim).

Oris Maldive denedim. Güzel bir saat. Özellikle uzaktan bakınca ben burdayım diyor. Diğer Oris'lerden yine bulamadım, deneyemedim.

Tag Heuer'in yeni modelleri hoş gibi duruyor. Sadece mavi kadranlı, altın bilezikli olanı denedim. Ben bu renk kombinasyonunu sevmediğim için beğenmedim ama diğer renkleri hoşuna gidebilir çünkü model güzel.

Ama diver olarak bir saat markası var ki, aklımı başımdan alıyor. Omega Seamaster ve Planet ocean. Bileğin yeterince büyükse Planet ocean bence inanılmaz güzel bir saat. Seamaster'ın da yeni çıkan modeli çok çok güzel, tabi mavi kadranlısı... Ama Omega'lar biraz pahalı maalesef.

Edit: Saat alınmış bile :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
revenant

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners