TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

al覺nan Saatim Hakk覺nda Yorum ve neri

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

al覺nan Saatim Hakk覺nda Yorum ve neri

Mesaj givenchy » 01 Oca 2013, 23:05

Merhaba,buraya yeni 羹ye oldum ve 癟ok zor bir durumday覺m.L羹tfen ne yapaca覺m konusunda beni bilgilendirin.
2005 y覺l覺nda asker arkada覺m bana swatch marka bir saat hediye etmiti.Ge癟tiimiz sene evimizi ta覺yorduk,eve gelen ta覺mac覺lardan birisi saati 癟ald覺 (toplamda 6 kiiydiler),ama elimde ispat edecek bir ey olmad覺覺 i癟in bir ey yapamad覺m.imdi 癟al覺nan bu saatimi 2.el sat覺 yapan bir sitede g繹rd羹m.Oturduum memlekette sat覺l覺yor.saatimi hemen tan覺d覺m 癟羹nk羹 ekranda bir 癟izik vard覺 ve ayn覺s覺.Saati hediye eden arkada覺m vefat etti,manevi deeri benim i癟in 癟ok b羹y羹k.saati satan kiiyi arad覺m,o da (dediine g繹re) baka birisiyle bir eya ile takas etmi ve bu saati 繹ylelikle alm覺.Elimde garanti belgesi,kutusu falan hepsi var ama bu saatlerde de seri numaras覺 yok ki :( garanti belgesinde sadece "Belge Seri No" yer al覺yor...Ben ne yapmal覺y覺m da bu saatin benim olduunu ispat etmeliyim? Bu saatin benim i癟in deeri 癟ok 癟ok b羹y羹k,l羹tfen birileri bu yaz覺m覺 okusun ve bana yard覺m etsin :(
Kullan覺c覺 avatar覺
givenchy

Kay覺t: 01 Oca 2013, 22:52

Re: al覺nt覺 Saat

Mesaj mrhero » 01 Oca 2013, 23:13

ncelikle ge癟mi olsun. Madem manevi deeri b羹y羹k savc覺l覺a bavurun. Onlar bir ekilde 癟繹zer heralde. Ya da daha kolay覺 satan arka覺 繹nce korkutun savc覺l覺a gideceim diye yemezse, parayla sat覺n al覺n ondan sonu癟ta manevi deeri olan bir saat.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhero

Kay覺t: 06 ub 2010, 22:19

Mesaj givenchy » 01 Oca 2013, 23:17

dediine g繹re bir eya ile takas etmi ve ald覺覺 kii de "saati isvi癟re'den ald覺m" demi.eer 繹yleyse ya takas yapt覺覺 kii yada u an satan kii benim evime girenlerden birisi.zaten g繹rsem hemen tan覺r覺m da...ama sorun bu saati benim olduunu nas覺l ispatlayaca覺m?bu saatlerde seri no yok,acaba i癟inde bir yerinde bir numara varm覺d覺r ki?yani arat覺r覺lmas覺 i癟in Eren Holdinge g繹nderilse.ne bilim yaa.puffff
Kullan覺c覺 avatar覺
givenchy

Mesaj asymptote » 01 Oca 2013, 23:19

Fiyat覺 makul ise sat覺n alacaksan覺z, yapacak bir ey yok. Savc覺l覺kta uramaya demez..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj SeRxx » 01 Oca 2013, 23:21

asymptote yazd覺:Fiyat覺 makul ise sat覺n alacaksan覺z, yapacak bir ey yok. Savc覺l覺kta uramaya demez..

+1
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj givenchy » 01 Oca 2013, 23:36

Arkadalar bu saati Eren Holding ithal ediyormu,benim ald覺覺m yer de Eren Holding'in bayiilerinden birisi.Acaba saati Eren Holding'e g繹ndersek,onlar saati incelese bir ekilde bana ait olduu anla覺labilir mi acaba?(Elimde garanti Belgesi,Belge Seri No falan var ya.e bide saatin al覺nd覺覺 tarihte belli.hani o tarihte b繹yle b繹yle bir model u bayiimizden sat覺lm覺t覺r diye?)
Kullan覺c覺 avatar覺
givenchy

Mesaj Baran » 01 Oca 2013, 23:43

Bouna ura覺yorsunuz pazarl覺k edip saati sat覺n al覺n.羹phelendii an saati 癟繹pe atar ortadan kaybolur.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj givenchy » 02 Oca 2013, 00:04

k覺saca bunun seri nosu falan gibi bulabileceimiz bir ey yok her halde.eer 繹yle bir ey olsayd覺 birileri bir eyler yazard覺 san覺r覺m :(
Kullan覺c覺 avatar覺
givenchy

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 194 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners