TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2012 Yılına İlişkin Hesaplar... Teşekkür

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

2012 Yılına İlişkin Hesaplar... Teşekkür

Mesaj fsinan » 31 Ara 2012, 18:58

Bugün 2012'de neler yaşadığımı düşündüm. Benim için önemli insanları aradım vs. Hatta avukatımı da aradım, benim dandik bir süreçten mümkün olduğunca dertsiz geçmemi sağladığı için. Ve başka meslek erbaplarını da ;) Duşakabinciden, emlakçısına vs..Şimdi eve geldim.

Düşündüm en kötü zamanlarımda yaptığım işlerden biri bu foruma takılmakmış. Kötü bir yıl geçti, maddi, duygusal yahut her açıdan. Ama iyi olan şeylerden biri bu foruma takılmaktı.

Şimdi düşünüyorum da, sırf terapi olsun diye saatlerimi (çok da insanın ilgisini çekmeyen Tag, Oris, Longines, Seiko Sportura vs) video review yapmam bile bana bir terapiymiş. Her haftasonu bakıyorum youtube'da izleyici sayısı 13000'i geçti, şaşkınım :D

Neyse uzatıp sakız etmeyeyim, teşbihte, tartışmada vs. kalbini kırdığım birileri varsa kusura bakmasın. En kötü zamanlarımda kaçtığım yerlerden biri idi bu forum, iyi ki varsınız. İnşallah keyifli ve güzel bir 2013'te hep beraber.

Teşekkür etmek istedim, uzattım. Sağolun, varolun.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Re: 2012 Yılına İlişkin Hesaplar... Teşekkür

Mesaj Emre » 31 Ara 2012, 19:17

Çok güzel bir mesaj olmuş fsinan, teşekkürler. Benim için bu yıl foruma çok vakit ayıramadığım bir yıl oldu. Her başlığı okuyup incelesem de çok katılamadım. Senenin ilk 5 ayı askerdeydim, sonrasında düğün telaşesi, iş güç koşuşturmaca derken biraz forumu ihmal ettim açıkçası. 2013'ün bunun tam tersi olmasını istiyorum.

Ayrıca hayatımda belki de ilk kez yeni yıla bu kadar heyecanlı giriyorum. Şimdiye kadar bir çok iş yaptım ama daha önce hiç sevdiğim ve yapmaktan keyif aldığım bir işi yapmamıştım. Bu benim için bir dönüm noktası oldu diyebilirim. İnşallah yeni yılım bu açıdan başarılı geçer.

Herkese sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj asymptote » 31 Ara 2012, 19:20

Umarım 2013 her yönüyle daha iyi bir yıl olur, senin için ve tüm forum üyeleri için. 2013'ün ülkemizde ve dünyada daha fazla kanın dökülmediği, çocukların mağdur edilmediği, huzurlu, sakin ve mutlu, bereketli ve bolluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj 2fast4u » 31 Ara 2012, 19:35

Aslinda herkesin bu muhasebeyi kendi adina yapmasi lazim . Samimi bir yeni yil mesaji olmus ,hayirli bir yeni olsun insallah
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 31 Ara 2012, 20:56

Herkese bende iyi ve mutlu yıllar dilerim ' inşallah hepimiz için tüm kötü günler geride kalır ve güzel günlerin sayısı artar

Burası benim içinde gündelik hayattan çok güzel bir kaçış noktası burada tüm dertleri unutup banka hesaplarından bağımsız hayal kurabildiğim bir yer
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mucadeleci » 31 Ara 2012, 21:37

fsinan yazdı:teşbihte, tartışmada vs. kalbini kırdığım birileri varsa kusura bakmasın. En kötü zamanlarımda kaçtığım yerlerden biri idi bu forum, iyi ki varsınız. İnşallah keyifli ve güzel bir 2013'te hep beraber.
Sağolun, varolun.

+1 :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj sedir » 31 Ara 2012, 23:24

fsinan, seni düşüncelerin için tebrik ediyor, bizler için dilediklerinin misliyle senin olmasını diliyorum.
Ne güzel mesaj göndermişsin öyle, içten, samimi, sıcak, duygulu,...
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj mlm » 01 Oca 2013, 00:05

Çok güzel ve samimi bir paylaşım olmuş Fsinan. Forum hakikaten hepimize terapi..
Ben de girince neşem çoğu zaman yerine geliyor, ve bu sizin sayenizde, Fsinan vesilesiyle hepinize gönülden teşekkürler..
Gerçek hayatta yüzünüzden gülümseme, forumlarda smileyler, kahkahalar eksik olmasın, sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum dostlar :) :) :) :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners