TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Stuhrling İskelet Saatler Hakkında Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Stuhrling İskelet Saatler Hakkında Yorum ve Tavsiye

Mesaj hjktra » 30 Ara 2012, 13:50

Arkadaslar ben de skeleton bi saat bakıyorum amerikadan arkadasımla getirtecegim de kafam cok karıstı, aynı sekilde yardımcı olabilrseniz sevinirim. STUHRLING diye bi marka var saatleri cok hos sizim yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum acilen cunku arkadasım yakın zamanda gidecek:( elimde bi kac secenek war gerci ama karar veremedim.

http://www.ebay.com/itm/Stuhrling-169-33R569-Classic-Delphi-Automatic-Skeleton-Brown-Dial-Mens-Watch-/170859426948?pt=Wristwatches&hash=item27c803f484

http://www.ebay.com/itm/Stuhrling-Original-167-334569-Mens-Classic-Automatic-Skeleton-Leather-Watch-/120984845884?pt=Wristwatches&hash=item1c2b423e3c

Bu arada butcemin max 300-400 TL oldugunu da goz onunde bulundurursanız sevinirim..
Simdiden tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
hjktra

Re: Stuhrling

Mesaj SeRxx » 30 Ara 2012, 19:19

Foruma hoşgeldiniz :champ:

Saatler hakkında yorumum olumsuz yönde, kısa sürede bozulma ihtimali çok yüksek. Bu fiyatlara Orient Skeleton'lar tartışmasız daha iyi bir seçim olacaktır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Stuhrling İskelet Saatler Hakkında Yorum ve Tavsiye

Mesaj aokyy » 31 Ara 2012, 06:41

Kalitesi düşük saatler. Serxx'in de dediği gibi çabuk bozulma olasılığı yüksek olan saatler. Daha iyileri bulunabilir. Veya daha ucuza kalitesi düşük bir iskelet alınabilir. En fazla 50 dolar verilebilir. Belki o da verilmez.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj hjktra » 31 Ara 2012, 10:39

oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim ama bu sekilde şık tasarımlı acıkcası baska saat bulamadm bu butceyle:( onerebileceginiz orient ya da baska markanın ürünü varsa yardımlarınızı bekliyorum :thumbup:
bi saatten beklentim beni en az 5 sene goturmesi, skeleton ve deri kordon olması, mumkunse kahverengi ve altın rengi.. Bu kriterlerle 100-300 $ arası bi saat bakıyorum :)
Kullanıcı avatarı
hjktra

Mesaj aokyy » 31 Ara 2012, 11:02

Yukarıdaki saatler tamamen şans işidir. Sizi 5 seneden fazla da götürebilir. Ama o fiyatları gerçekten haketmiyorlar. Belirttiğiniz fiyat aralığında yukarıdakilere benzer iskelet saat de maalesef bulunmamakta. Var ise de ben şimdiye kadar rastlamadım. Orient Racing Skeleton modellerine bakabilirsiniz. Hoşunuza giderse kullanabilirsiniz.

viewtopic.php?f=185&t=10783&p=185092&hilit=orient+racing+skeleton#p185092

viewtopic.php?f=185&t=8979&p=138053&hilit=orient+racing+skeleton#p138053

viewtopic.php?f=13&t=8579%20%20url#axzz2Gc8tYFSH
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj falconetti » 31 Ara 2012, 12:40

bence de mekanizmalarının ne olduğu belli değil diğer arkadaşların belirttiği gibi orientin skeleton modelleri tercih edilebilir
Kullanıcı avatarı
falconetti

Mesaj hjktra » 31 Ara 2012, 15:10

orientin skeleton bi modeli guzel o da cft00001b rally.. onu da bulamıyorum:) celik kordon istemedigim icin de aralık baya daralıyor haliyle:( kısıtlı butceyle fazla sey istiyorum gibi geliyor ama napayım, bi gun isimi elime alırsam o zaman bu dertler kalmaz alırım tagımı rahatıma bakarım da ogrencilik iste:P
Kullanıcı avatarı
hjktra

Mesaj hjktra » 31 Ara 2012, 20:40

sanalpazar.com da begendim saatler asırı dusuk fiyatlara satılıyor. İmitasyon mu onlar yoksa bilmedigim bir sey mi var?
Kullanıcı avatarı
hjktra

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 160 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners