TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda Neden Grand Seiko Yok ?

Mesaj SeRxx » 30 Ara 2012, 10:27

SerdarFB +1 diyerek gercekten merak ettigim icin sormak istiyorum; daha önce hic 2.el Grand Seiko'ya rastladın mı ? Takip edip ucuza giden Grand Seiko gördün mü Baran ? :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 10:59

Resim
adamlar saatcı kardesım ya sız neyın pesındesınız :D 1 alana 3 tane yanında ne etti 4
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Re: Ynt: Forumda Neden Grand Seiko Yok ?

Mesaj hydrocon » 30 Ara 2012, 11:53

asymptote yazdı:Forumda neden Grand Seiko yok?
vincefb yazdı:Hocam hayatta aldırmam sana gs falan parayı çarçur etmek yok ;) sokağa atılacak paramız yok lütfen :D

İşte bu nedenle yok :D

Foruma yeni gelen ve bütçesi elverişli olan arkadaşları hemen kendi titan grubuna alan bir kesim var, adama ivdedilikle bir iki Rolex aldırıyorlar.. Fatih Özdemir GS alacağını söyleyince de bu grup hemen atağa geçip yıldırma harekatına girişmedi mi? Aynı grup aynı şeyi vakti zamanında Drago'ya yapmıştı netekim.. :)

Bu durumu sadece GS için söylemiyorum, belli birkaç marka dışında yeniliklere ve güzelliklere maalesef kapalı bizim forum. Örneğin Fatih bey Zenith'i almadan önce bir danışma başlığı açsaydı o saati kolay kolay aldırmayacaktı bu arkadaşlar eminim, biz de o güzellikten mahrum kalacaktık.. :) Ama aldıktan sonra herkes beğeniyor, orası ayrı.. Demek ki bu ikna edici arkadaşların da ikna edilmeye ihtiyaçları var, ama buna bir türlü fırsat vermiyorlar.. :P

Bu yazdığın çok başarılı bir tespit ve konunun özeti olmuş.. biraz insanlara beğendikleri saatler için cesaret verilse güzel olur diye düşünüyorum..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj razz » 30 Ara 2012, 12:08

Eğer aşağıdaki saat 14000+ TL. yerine 3000- TL. fiyat etiketine sahip olsaydı ( pazarlık payını ve nakit ödeme avantajını da göz önüne alıp 2000- TL.'ye alışverişin neticeleneceğini düşünerek ) şimdi TSF'de RazZ'ın açtığı GS kutusu başlığındaydık hep beraber..

Resim

Ancak o etiket fiyatıyla aklıma direkt gelen;

Bu söylediğim spesifik olarak SBGA0XX modelleri için geçerli.. Samimiyetle söylüyorum gerçekten çok beğenmiştim incelediğimde.. Lakin mevzu farklı GS modelleri olursa ( misal aşağıdaki saat ) tebessüm ederim ancak..

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 14:44

Bu isler reklam butcesi ister simdi google a seiko celebrity yazdigimda karsima soyle arnoldlar hadi gectim jackie chan lar bir iki tane tas hatun veya hollywood tan iki kare ciksaydi veya soyle efsane bir tarihce iste efem kotsumi toyo 1886 da ninjutsu daginin eteklerinde kata cizerken saati hayal etmis ve yapmis falan gibi:)) ben emininim 14bin tl degil 14 bin dolar bile odeyen cikar adamlar garibim seiko diyince starwars serisi cikarmislar ancak artik herhalde bizi bilen alsin diyor ama gs ye para basan adam zengin adamdir dusunsene sattiginda para etmiyecegini bile bile 10 k para basiyon nerde bu delikanli bu zamanda
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj brckk » 30 Ara 2012, 14:57

Seiko HQ'ın Japonya dışındaki distribütörlerine verdiği GS hedefi yılda 12 adet olursa distribütörde o marka için ona göre pazarlama bütçesi ayırır.. Japonlar ki ticarette distribütörlere verdikleri hedeflerde en acımasız ve zaman zaman ütopik davranan ülkelerin başında gelir. Bakın görün henüz kendi pazarlarının dışına çok yeni açıldılar, köşelerinde ayakkabılarını çıkarmış, gözlerini kapatmış bağıra çağıra kavga ederek pazarları analiz ediyorlardır. Yoğun pazarlama aktivitelerinin ve birkaç seneye Japon pazarı dışındaki tüketici segmentine uygun GS modellerinin gelmesi yakındır..
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 15:12

Şimdi girdim konuya bakayım dedim kim ne yazmış çizmiş diye o atıp tutan tayfadan kimsecikler yok :lol: Ben iddia ediyorum o GS diyenlerin önlerine bedava AP Patek Rolex içimden ne geliyorsa bol kepce alıp koyayım birde yanlarına GS koyayım 10 kişiden 8i GS yi alır çöpe atar.Bunu hepimiz biliyoruz ama buraya gelince kolda seiko varya en iyi saat GS.İşte bu yuzden makara yapıyoruz forumda herkeste böyle yapıyor yoksa kimsenın umrunda değil Rolexmiş GS miş metal bişey sonucta kolda duruyor yahu insandan değerlimi kalp kırmaya değermi.Fatih abi makara yaptı güldük eğlendik adamın GS falan alacağı düşündüğü yok :D Feci zaman tutuyor falan yahu piyasada iyi zaman tutan başka saatmi kalmadı? Rolex cok dikkat cekiyor işte krolar takıyor onada eywallah başka markamı kalmadı birsürü daha marka var GS midir tek ilacı.Seikoya kimse kötü saat demiyor ki ben kaç tane seiko değiştirdim cok severek taktım GS fena kaliteli bir saat oda kabul hatta bende alır takarım ama vereceğim para en fazla taş catlasın 2000tl dir sevgili Razz ile aynı fikirdeyim.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj necati » 30 Ara 2012, 15:34

GS nin çöpe atılması olayına teşbihte hata olmaz diyelim. Ama Fatih Beyin makara amacıyla GS alacağım demesi, eğer doğruysa, bana göre forumun üyeleriyle dalga geçmek manasına geliyor. Eğer diğer üyeler bunun şaka olduğunu anlayıp güldülerse, bu durumda ciddiye alan tek üye ben oluyorum.
Kullanıcı avatarı
necati

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ringrang, ylmaz94 ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners