aokyy yazdı:Kendi adıma en başta yeterli bütçem yok diyeyim.
Bütçem olsa alır mıyım? Yine almam. Bunun en büyük sebebi kadranın üzerindeki GS yazısı.Dalga geçmiyorum. Bu konuda gerçekten ciddiyim. Kalitesi, işçiliği kesinlikle tartışılmayacak bir saat zaten. Bunun yanında her modeli olmasa da fiyat/performansı da yerinde.
Baran yazdı:KKarakuş ; Benim düşüncem eskiden beri cok net bu konuda.Foruma girdikten sonrada hiç değişmedi.Birkaç tane seikom oldu hepsinide cok severek kullandım ondan sonra birsürü saat aldım kullandım üst segment bircok saat denedim bileğimde bunların arasında GS de bulunuyor,GS bana aralarında tek birşey hissettirmeyenı oldu.Saat cok kaliteli kabul ama hiçbir özgünlüğü yok benım gözümde.O paraları ona hiçbirzaman vermem.Omega Rolex dememin sebebi şu anda sayıca forumda fazla oldukları içindir başka sebebi yok.Bu arada ben saatin zamanını hiçbirzaman tutmuyorum 10dk ileri yada geri gitmediği sürecede farketmem o yuzden inanılmaz zaman tutsun off ne saat ama gibi bir tarzımda hiçbirzaman yok.Ayrıca saati alıp yarın öbür gün sıkıldığımda elimde kalacağını bilmekte üzer benı.Buda ayrı boyutu.Bunlar tamamen benim kişisel görüşlerim.Sorduğun için acıkladım kendimce
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ylmaz94 ve 189 misafir
|