TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio G-Shock Buharlanma Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio G-Shock Buharlanma Yorum

Mesaj Baran » 28 Ara 2012, 10:30

G-Shocklar piyasadaki en saglam saatlerdir üstünden arabayla gecip 10.kattan atmışlığım var ki cocukluğumdada kullandım cok saglam saatlerdir.Sizin saatiniz fabrika cıkışı yanlış üretilmiş bir sorun olmuş olabilir 1000de 1 denk gelir.Bu kadar olay yapacak bir durum yok gidersiniz aldığınız yere kardeşim bu saat arızalı daha garantisi var diyip yenısını alırsınız biraz sert cıkışınca olmıyacak sey değil bunlar.G-Shocklar yenı aldığınız saatten 10 kat saglam saatlerdir.Yenı saatiniz hayırlı olsun bu konunun çözüm bulması iyi oldu nihayet.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj brckk » 29 Ara 2012, 12:32

GShock şu an taktığımız birçok saate dayanıklılık konusunda nal toplatır.. Başınıza gelen sorunun çözüldüğüne sevindim.
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj seca » 18 Oca 2013, 12:18

sayın starex ben de gelişmelerin olumlu sonuçlanmasından dolayı çok sevindim. Ancak, G-SHOCK lardan hiç vazgeçme veya öyle düşünme. Çok sağlam saatlerdir. Seninkisi bir talihsizlik oldu. Yeni saatin hayırlı olsun. selamlar.
Kullanıcı avatarı
seca

Mesaj demirbey1981 » 17 Kas 2015, 21:01

Merhabalar,buğulanma sorunuyla karşı karşıyayım.Casio G-Shock GA100 2ADR saatimi iki defa servise gönderdim ancak vidasına bile dokunmadan geri gönderdiler.Aynı raporu tutmuşlar.Ani ısı değişimlerinde buhar olabilirmiş.Bence ERSA SAAT hiç de güvenilir bir firma değil.Yarın son çare Tüketici Hakem Heyetine gidiyorum.Sonucu buradan açıklayacağım.
Kullanıcı avatarı
demirbey1981

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 212 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners