TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Günlük Kullanıma Uygun Orta ve Üst Segment Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Günlük Kullanıma Uygun Orta ve Üst Segment Saat Tavsiyes

Mesaj SalihY » 28 Ara 2012, 00:36

bu arada sanırım VC yerine :

Resim

hemen hemen aynı fiyat ikisi, ama bu çok klas duruyor..
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj drk » 28 Ara 2012, 00:54

Kesinlikle çok isabetli bir karar olur :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj vincefb » 28 Ara 2012, 00:56

Nokta olur :super:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj SalihY » 29 Ara 2012, 01:56

Bu arada diğer Patek başlığına göre, eğer şu an ki durumda bir değişiklik olmazsa (5550p), AP Schumacher'in Rose gold olanını alacağım.

Yok olurda 5270g'ye doğru bir dönüş olursa ki çok az bir ihtimal, el sıkıştık bile 5550 için, titanium olanını alıyorum.

Fotoğraflar burada ;

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj Frax » 29 Ara 2012, 02:39

Şu kasa ile ilgili sizin ve konuya katılan diğer arkadaşların, özellikle canlı görme fırsatı bulanların yorumlarını merak ediyorum. RO/ROC ve ROO ile kasa olarak karşılaştırarak da olabilir, tasarım yönüyle. Merakımın nedeni de gerçekten ne düzeyde beğenildiğini öğrenmek :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj drk » 29 Ara 2012, 05:22

Schumacher'i görmedim ancak ro, roo, roc, grand prix, 44mm carbon offshore ve geri kalanları da(legacy dahil) denemiş biri olarak; 39mm bence üretimi bitmemesi gereken bir ölçüydü, neyseki yeni jumbo 39mm olarak devam etmekte. 41mm ro yeni kasa araba gibi, eskisinden biraz daha büyük ve yeniliğini ciddi ölçüde hissettiriyor, günümüz için ideal ölçü diyebiliriz. Aynı kasaların kronograflı modelleri için de fikirlerim aynı. 42mm roo 93te hayatımıza girdiğinden beri popülaritesini koruyor ve ap eskiyen yüzü 44mm olarak yeniledi, ikisi de mükemmel ancak 44mm in gösteriş faktörü elbette daha fazla, hele helen rose gold olursa.. Tek derdim, 48mmlik legacy ile. Evet, takılmaz değil ancak mantık ölçülerinin dışında bir büyüklüğe sahip, günlük kullanımda sorun çıkarabilir.

İlerde mutlaka almak istediğim iki ap var. Biri 39mm jumbo, diğeri de 44mm rose gold roo :thumbup: Biri klas-ağırbaşlı, şık salon beyefendisi, diğeri gece hayatının aranan isimlerinden, ünlü playboy :D

Asıl soruya gelince boyut farketmez, ap her zaman en özellerinden biri ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Patek Philippe Complication Modelleri Seçim Tavsiyesi

Mesaj SalihY » 29 Ara 2012, 10:56

gri ile rose goldun uyumu gercekte inanilmaz olmus. ben titanium alicam diye gittim, rose gold'a bayilmis sekilde ciktim oyle dusunun. siyahla oldugundan daha bile guzel duruyor diyebilirim rahatlikla, fotograflarda o kadar basit cikiyor ki saatler, hakki verilemiyor:)
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj SalihY » 03 Oca 2013, 12:59

Audemars Piguet Schumacher Rose Gold'da islem tamam arkadaslar, diger baslikta bahsettigim Patek ile beraber yarin teslim alip detayli fotograflar koyacagim isallah. Celik kayistada AP 15300 veya 15400 serilerinden birinin lacivert kadranlisi olacak, kolumda ikisinide denedikten sonra karar verecegim ona. 41mm vs 39mm savasi olacak, bakalim :) Herkese yorumlari icin cok tesekkur ederim, daha iyileri hepinize kismet olsun isallah.
Kullanıcı avatarı
SalihY

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners