asymptote yazdı:SeRxx yazdı:Ben seçimimi kesinlikle yeni PO'dan yana yapardım.
Neden öyle yapmadın peki?
Abi duygusal sebeplerde ötürü

Yoksa saati detaylı inceledim; kadranın detay işçiliği ve okunabilirliği mükemmel olmuş.
Seramik bezel saatin albenisini arttırdığı gibi ışığa göre mat görünümüyle ayrı bir hava katmış.
Bilezik eskisiyle aynı şekilde dolu dolu olması yine saati çok iyi tamamlamış.
Yeni beyaz Super-Luminova ise karanlıkta tam bir görsel şölen.
Yeni 8500 kalibre'nin hem in-house olması hem de Co-Axial Eşapman sistemini barındırması ve bunların üstüne Chronometer olması, benim gibi Co-Axial'ı saat dünyasında yenilik olarak kabullenmiş bir in-house sever için çok çekici olmuş

Ayrıca hem diver hem de transparan arka kapak, ben bu konuda nötr olsam da kimisinin çok hoşuna gidebilir.
Artık Seamaster serisinin amiral gemisini Planet Ocean olarak kabul ediyorum

Diğer iki seçenek hakkında yorumlarıma gelelim:
Semaster 300m serisi tam bir klasik olsa da, bileziği kesinlikle bana hitap etmiyor, ayrıca bu seriyi sevmediğim bir insan kullandığı için ne yaparsa yapsın benden eksi puan almaya mahkum. Ayrıca 4650 CHF gerçekten çok fazla, bu fiyatı görünce bir önceki seriyi almak daha uygun olacaktır diye düşünmeye başladım.
Speedmaster ise 44.25mm boyutuyla bana uzak olsa da 7250 CHF fiyatı bende şok etkisi yarattı(2. elde yapılacak zarara hiç girmiyorum bile

Özet olarak ben seçimimi yeni PO'dan yana yapardım, hatta belki ileride ben bile düşünebilirim

Yine özet olarak: Yeni PO ya da 116610LN benim için

Drago yazdı:Avatar konuşsun benim yerime
Drago avatar konuşuyor ama imza No no no ...