TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sizce Hangi Rose Gold? Seiko vs Nautica

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizce Hangi Rose Gold?

Seiko
20
69%
Nautica
9
31%

Toplam oy : 29

Re: Sizce Hangi Rose Gold? Seiko vs Nautica

Mesaj PhD » 23 Ara 2012, 00:07

Ben dolunayın söylediğini açmak istedim (anladığım kadarıyla) aracı olayım dedim (ki söyledikleri de çok mantıksız değil) bu tartışmaya o yüzden bulaştım ama görüyorum ki açıklama yapmak için bile bu başlığa uğramamam gerekiyormuş. Ortam sertleşiyor bu bana göre değil. Necati nickli arkadaşımız umarım istediği saati bulur ve mutlu olur.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj vmetin » 23 Ara 2012, 00:13

Necati lütfen kızma da, rose gold siyah deyince direk aklıma bu geldi

aladagli yazdı:Bugun kolumuzda H. Moser & Cie Mayu var..

Resim

Arabayı satsam alamam ben ama senin araba daha çok para edebilir :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj vincefb » 23 Ara 2012, 00:16

Yok baskan ne yaptin ya? :? chrono24 den bak gorukcesin arabanin ustune daha alinir bir iki bisey :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj SeRxx » 23 Ara 2012, 00:17

Hacı Moser'lar beni benden alıyor, gece gece yapılır mı ? :super:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj necati » 23 Ara 2012, 00:26

Vmetin ne yaptın aga, daha doymadım ben arabama :D . Bu saat bir ara Bülent Beyin aklına girmişti hatırladığım kadarıyla.
(Saatin fiyatına baktım, benim arabadan 2 tane ediyor, üstüne biraz daha para eklemem gerekiyor).
Bugün başka bir ile gittim ve şans eseri Seiko spc074 ü gördüm.
Resim
İşte bu saat olabilir. Nautica kasa ebatı olarak gözümü korkuttu (49x15mm). SPC074 ü ise bizzat deneme imkanı buldum. Çok şık ve bileğimde iyi durdu. Bakalım zaman ne gösterecek.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj mlm » 23 Ara 2012, 00:53

Necati abi bu model değildi ama Velatura'nın çelik bir modelini Eskişehir Espark'ta denemiştim, ve hayli ince bileğimde olağanüstü hoş durmuştu. Yalnız sizlere bileğimde nasıl durduğuyla alakalı soru sormak üzere fotoğraf için müsade istediğimde -belki de haklı olarak(?)- müsade etmemişlerdi. Ve belki o saati alacaktım, o kadar beğenmiştim yani, ama bir anda canım sıkıldı, teşekkür edip çıktım. Neyse saded; bence bu model, güzel seçim olur..

Benim de kısmetse bir Arctura(süreç devam ediyor), Velatura ve belki Sportura alasım var, Premier modelleri pek hoşuma gitmiyor..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj necati » 23 Ara 2012, 01:13

mlm yazdı:Necati abi bu model değildi ama Velatura'nın çelik bir modelini Eskişehir Espark'ta denemiştim, ve hayli ince bileğimde olağanüstü hoş durmuştu. Yalnız sizlere bileğimde nasıl durduğuyla alakalı soru sormak üzere fotoğraf için müsade istediğimde -belki de haklı olarak(?)- müsade etmemişlerdi. Ve belki o saati alacaktım, o kadar beğenmiştim yani, ama bir anda canım sıkıldı, teşekkür edip çıktım. Neyse saded; bence bu model, güzel seçim olur..

Benim de kısmetse bir Arctura(süreç devam ediyor), Velatura ve belki Sportura alasım var, Premier modelleri pek hoşuma gitmiyor..

Adamlar ne kadar haklı bilmiyorum ama ortada sır yok bana göre. Basit bir konu için müşterinin keyfini kaçırmaya değmez. Neyse artık onların bileceği iş, müşteriyi kazanacak yada kaybedecek olan onlar.
Bugün sportura ve valeturayı yanyana deneme şansım oldu. Bana göre sportura, valeturanın yanında sönük kaldı. Kasa ve kadran görünümü ile her şekilde valetura derim. Bu arada fotoğrafını verdiğim valetura için indirimle 1250 TL fiyat verdiler. Bu, pazarlık yapmaksızın bana verilen ilk fiyat. Başka bir yerden sormadım ama 1000 TL civarında bulunabilir tahminimce.
Şunu da ekleyim. Valeturanın kinetic modeline de baktım. Quartz modele göre daha kaba duruyor.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj mlm » 23 Ara 2012, 02:00

Sanıyorum şu modeli denemiştim:

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners