fsinan yazdı:
Fsinan deli güzel görünüyor bu saat.
Bir de bakınırken şu ilan gözüme çarptı :
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-omega-seamaster-yeni-kasa-james-bond-97635945/detayKonuya dönersek Mavi kadran (sanırım gene diver) arayısımda seçeneklerimi belirlemiştim.
1) omega seamaster 300m dalgalı kadran. Çok beğeniyorum ama Sanırım bu sene bütçe ayıramıcam..
2) tag 500m ceramic, daha piyasada yok ya da ben göremedim.Fiyat belirsiz sanırım bi 5 bin olur. Eledim.
3) oris aquis date mavisi yok ya da mavi dedikleri bence mavi değil, onun yerine klasik oris diver date baktım mavisi satıcıda yoktu.
Çelik renk bezel siyah kadranını deneyim dedim, 3200 tl gibi bir fiyat verdiler liste fiyatın sanırım, orislerde indirim
yapmıyoruz geyiği yaptı. Neyse Oris o parayı etmez diye düşünüyorum.
Mavisini görmedim ama Oris diver'ların fotoğraflarıyla alakası hiç mi hiç beğenmedim. Aquise bişey diyemeceğim. Orisi Eledim.
4) Tag 300m in mavi kadranına bayıldım fotoğraflarından çok daha güzel. 3000 fiyat verdiler. Gel gelelim bileziği bana o kadar kötü geldi ki. Et kalınlığı az, eni dar, kilit yerinde iyice inceliyor, bilmem konfora yönelikmi ama bende çok ucuz saat bileziği hissi uyandırdı.
Sonuçta otomatik tek saatim Longines hydro'nun fiyatını çok fazlasıyla hakkettiğine kanaat getirdim. Hatta aynısının mavisini alayım kurtulayım diyorum.. Ya da temmuz gibi Almanya - Fransa seyahatim olabilir bekleyim ordan bakayım, o arada TSF SE gibi bir opsiyon çıkarsa onları değerlendireyim diyorum.. Kaldım tava sapı gibi ortada.. Fikirlere açığım
Edit : tag 300m'i elemedim

fiyat Ankarada yüksek sanırım o kafamı karıştırıyor.