Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ahmettop » 10 Ara 2012, 17:44
çok teşekkür ederim güzel dileklerinize...
-

ahmettop
-
PhD » 11 Ara 2012, 00:15
Doğru ve güzel bir başlangıç. Hayırlı olsun.
-

PhD
-
nbmc » 15 Ara 2012, 00:53
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Konu kirliliği olmasın diye bu başlığa yazayım dedim; Tissot' un şuanda distribütörü LPI mi, saat&saat mi? Ben ilk aldığımda LPİ distribütördü. Sanırım şimdi saat&saat.
Eğer bir değişim olduysa diye konuyu okurken kafamda şöyle birşey canlandı;
Bir saatçi ilk distribütör zamanında aldığı Tissot marka saatleri nasıl satar? Yani distribütör değişse ve elinde saat kalsa dahi yeni distribütör garantisini vermek zorunda mı yoksa eski distribütör garantisi yenisinde de geçerli mi olur?
-

nbmc
-
SeRxx » 15 Ara 2012, 00:56
Sadece Tissot Saat&Saat'e geçmedi, LPI komple Saat&Saat bünyesine geçtiği icin her şey aynen devam ediyor diye biliyorum.
-

SeRxx
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 145 misafir