4murat yazdı:Arkadaşlar ilgi ve alakanız için gerçekten çok teşekkür ederim. Benim aklımda aslında Longines de vardı ama insan taktığı saatin birazda ikonik olmasını istiyor. Longines sağlam ama anladığım kadarıyla ünlüler arasında da pek tercih eden yok. Ben de aslında gönlümü Orise vermiştim sitesine filan baktım; Tag heuer kadar ikonik bir saat değil gibi geldi bana... Spor ve caz dünyası harici çok tercih eden yok gibi sanki...Ama taghuer daha bilindik ve tercih edilen bir marka olunca içime kurt düştü! Tabi dediğiniz gibi Oris daha şahsına münhasır bi marka ; kendi sitili var ve internette her sitede Tag olmasına rağmen Oris sadece Pırlantta var buda pozitif bir özellik olsa gerek....
Fsinan kardeşin inclemelerini gördüm ve çalışmaları için gerçekten teşekkürler. Gönül isterki kendisi gibi 3 markanında saatine sahip olabileyim ama bütçe kısıtlı olunca insan yinede emin olamıyor ve şu ana kadar gelen cevaplar gerçekten de beni seçimime bir adımda daha yaklaştırdı.Yorumlarınızı bekliyorum....
onuratamer yazdı:Ben tercihimi Tag Heuer'den yana kullanirdim. Ozellikle de su an mevcut olan :Tag Heuer WAN2111.BA0822 modelinden. Pazarlikla 2.700 TL civarina alinabilir diye dusunuyorum. Seramik versiyonuyla ayni mekanizmaya sahip, ve optik olarak (seramik bezel disinda) cok onemli bir fark yok. Buyuk saat seviyorsaniz Oris de elbette guzel bir secenek.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 137 misafir
|