TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 21:37

Yard覺mc覺 olan arkadalara soruyorum , art niyet ar覺yan dalga ge癟tiimi d羹羹nen , fiyat konustugumuz i癟in Rolexe bak diyen kodomanlar okumayabilir konuyu! Ayr覺ca nick deiimine tak覺lanlar onuda anlamad覺m sanki anayasa deiti moderatorlere yazabilirler. Kii kar覺ndakini kendi gibi san覺rm覺 diyor ve art niyetli eletirisel hi癟br yoruma cevap vermiyeceimi belirtirim konuyla ilgilide huzursuzluk varsa yetkililer gerekeni yapar herhangi bir uyar覺 almad覺m ben neden b繹yle bir konu a癟t覺覺ma dair.

Ben konuma geleyim bugun 2 yerle gorustum bak覺rkoyde vard覺 14700 tl den b覺rak覺yor , distributor damgas覺 olmuyor haliyle baz覺 arat覺rmalardan okuduum kadar覺yla garantiye al覺nm覺yormu stamp olay覺ndan bahsediyorum asl覺 astar覺 nedir ? Eer bir s覺k覺nt覺 domuyorsa Allah' 覺n izniyle bitiricem o saati al覺cam. 襤lgili arkadalar cevaplar覺n覺z deerlidir bekliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj asymptote » 12 Ara 2012, 22:05

Kimse dalga ge癟tiinizi s繹ylemedi, sadece s羹rekli karar deitirmeniz b繹yle bir olas覺l覺覺 bana hat覺rlatt覺 ve bunu dile getirdim, ne var bunda? Siz de dalga ge癟mediinizi s繹yleyersiniz olur biter.. Kald覺 ki s繹ylediniz ama s繹yleme bi癟iminiz hi癟 de uygarca deil.. Size kar覺 neden art niyetli olay覺m ben beyefendi? L羹tfen laf覺n覺z覺 bilin de konuun, hemen su癟lay覺c覺 ifadeler kullanmadan 繹nce biraz d羹羹n羹n. nceki sayfalarda belki iki sayfa yaz覺 yazd覺m, o yaz覺lar覺 okuyun ve bana art niyet ifadelerini g繹sterin.. Burada herkes yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺yor, vazifemiz olmad覺覺 halde 繹nerilerde bulunuyoruz sonra kabahatli 癟覺k覺yoruz..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 22:30

Karar覺m覺 tabi deitiricem beyfendi karar覺m net olsa ne bu konu a癟覺l覺r ne bu sorular sorulur ne de bilgi payla覺m覺 olur. Hay覺r bunu tek ben mi yapt覺m . Ayr覺ca ben sadece sizi kastetmedim . Uygarl覺k nedir golf oynamakm覺 ? Hi癟 konumayal覺m son bir yard覺m i癟in soru yazd覺m yard覺mc覺 olucak dostlar varsa minnettar olur teekk羹r ederim. Buras覺 sanald覺r kimseyle at覺cak durumda deilim , baz覺lar覺 oyle bir yaz覺yoki dersiniz hem bu markalar onun hemde herkezden 羹st羹n . Uygar adam kimseyi hakir g繹rmez. Asymptote lutfen siz zorundada deilseniz ahs覺ma cevap vermeyiniz uygarl覺覺n覺z覺 g繹steriniz. Son sorum i癟in yorum yapacak olursa takipteyim dahada yazm覺yorum ama bana laf atanlar覺n medeni cesaretleri varsa onlar覺n a癟覺ca覺 konular覺da takipteyim bundan b繹yle . Herkezi tasdiklemeyi bende bilirim ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj herofb » 12 Ara 2012, 22:44

Garanti zaten 繹m羹r boyu deil 2 y覺l i癟inde de problem 癟覺kartmaz , bak覺rk繹ydekini alabilirsiniz
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj drk » 12 Ara 2012, 23:09

herojd11 yazd覺:Garanti zaten 繹m羹r boyu deil 2 y覺l i癟inde de problem 癟覺kartmaz , bak覺rk繹ydekini alabilirsiniz

Caatay10'un ald覺覺 explorer2 k覺sa s羹rede sorun 癟覺karm覺t覺, risk her zaman var maalesef :?
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 23:17

Eyvallah saolun 2 ayr覺 tez c覺kt覺. Neyse karar覺 veririm. Pek tad覺mda kalmad覺 soru soracak. 襤yi niyetle dinleyen cevaplayan herkeze sayg覺lar.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj vincefb » 12 Ara 2012, 23:43

Ohoooo Drk :D Adam覺n ald覺覺 H serisi RC AP ROO 3 g羹n sonra ans覺z覺n durmu :? her an herkesin ba覺na gelebilir diye saat mi almayaca覺z :D
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj drk » 12 Ara 2012, 23:45

ans ii :D O yine iyi, saat癟iden 癟覺karken saati bileinden d羹羹r羹p haat eden var :D
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], kesikparmak ve 218 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners