TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Win 8 Deneyen, Kullanan Var Mı? Yorumlayalım

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Win 8 Deneyen, Kullanan Var Mı? Yorumlayalım

Mesaj hydrocon » 12 Ara 2012, 00:17

XP nin yeri ayrı W7 ninde de ayrı bana göre. Yapılan anketler de ne yazık ki W8 in yeteri kadar ilgi görmediğini gösteriyor ve bu Microsoft oldukça canını sıkıyormuş. Masa üstünü dokunmatik olarak kullanmak ne derece kullanışlı olur diye kendime soruyorum haliyle yanıt alamıyorum çünkü olmaz. Mobile de biraz işletim sistemine baktım Nokia Lumia 920 ye orda da açık konuşmak gerekirse hayali hüsran olmuş ne android ne ios ile mükayesesi mümkün değil. Kurmuşum CS5 i 64 bit sistemde fena değil zaten işimi fazla fazla görüyor şuan için aklımda sadece ssd takviyesi var onu da ekleyince benim gözümde zaten take off gerçekleşicek. Şöyle 256 lık ların fiyatı biraz daha düşsün :)
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj fbolukbas » 12 Ara 2012, 00:47

Kim ne derse desin en kullanışlı Windows işletim sistemi XP'ydi.

En sevilen olduğu kesin, MS desteğini çekememişti bir türlü. Ben 7 yi de oldukça başarılı buluyorum.

hayali hüsran olmuş ne android ne ios ile mükayesesi mümkün değil.

Aslında mobile cihazlarda MS in belli bir geçmişi var windows CE ile, hatta endüstride yaygın ve belli konularda standartlaşmıştı bile, mesela akıllı barcode okuyucularda. Acaip de bilgi birikimi know how'ı var, buna rağmen ios ve anroid karşısında çok geride.. Google'ında bulut ve mobile işletim sistemi atılımını da görünce ortaya karışık bişeyler yapmaya çalışmışlar. Google bir de android for pc diye bir işletim sistemi çıkarırsa ortalık şenlenir. Gerçi google bir browser yeter, ne gerek var işletim sistemine mantığında.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj hydrocon » 12 Ara 2012, 00:51

evveliyatıan bakarsak kesinlikle bahsettiğin gibi ama bir yerde tıkandı kaldılar aynı symbian gibi gerçi onlar hayal oldu gitti MS nin sonunun öyle olucağını zannetmem ama %5-10 arasında dalgalanır dururlar..
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj fbolukbas » 12 Ara 2012, 01:07

İşte MS win ce yi endüstri standardı gibi bir amaçla farklı kulvarda devam ettirecek sanırım, son kullanıcıya da win8 diyecek.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj fsinan » 12 Ara 2012, 10:46

Win8'in bulut özellikleri, yani dosya paylaşımı, entegrasyon özellikleri çok iyi.

Çok hızlı kapanıp, hızlı kapanıyor. 802.11n sorunları çözülmüş. Disk erişimi daha hızlı.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Archimed » 12 Ara 2012, 17:39

Şu an kullandığım PC'de Win XP var. PC göçene kadar XP'ye devam. İlerde i5 veya i7 işlemcili yeni bir PC alırsam Win 8 zorunlu olacak.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Levcho » 12 Ara 2012, 21:43

asymptote yazdı:Kim ne derse desin en kullanışlı Windows işletim sistemi XP'ydi.
....

Aslında bence bu sadece alışkanlık meselesi. Win7'de de var gelişmiş arama seçenekleri.

hydrocon yazdı:... ssd takviyesi var onu da ekleyince benim gözümde zaten take off gerçekleşicek. Şöyle 256 lık ların fiyatı biraz daha düşsün :)

Son olarak ssd ile 2 tane Win7 Pro 64-bit sistem kurdum ve hakkaten sonuç çok göz alıcı oldu.
Win8 ile kurmak kısmet olmadı, ama sanıyorum çok iyi bir sistem çıkar ortaya.
MAc OS'un işi daha da zorlaşacak Win7 döneminden sonra.
--------
Seiko SNDA43P1 / Citizen BL8097-52E / Seiko 5
Kullanıcı avatarı
Levcho

Re: Ynt: Win 8 Deneyen, Kullanan Var Mı? Yorumlayalım

Mesaj hydrocon » 12 Ara 2012, 22:58

SSD candır pc take off a geçer :)
Kullanıcı avatarı
hydrocon

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners