TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj drk » 12 Ara 2012, 00:10

2fast4u yazd覺:Herojd rolex prestij sembolu diyosun ama nedense bu rolexciler hep en ucuzunu bulmanin pesinde:) hani bi ap alani veya corum cu kardesimi danisirken gordun mu hep kutu acilisi hep 300 500:))

Vallahi rolexten soudum :D
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Drago » 12 Ara 2012, 00:12

Drk yazd覺:
2fast4u yazd覺:Herojd rolex prestij sembolu diyosun ama nedense bu rolexciler hep en ucuzunu bulmanin pesinde:) hani bi ap alani veya corum cu kardesimi danisirken gordun mu hep kutu acilisi hep 300 500:))

Vallahi rolexten soudum :D

Bir de bana soruluyor neden diye :lol: :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj herofb » 12 Ara 2012, 00:15

Sedir Hocam bir tanedir hepimiz 癟ok severiz , s繹z羹n羹 dinleriz sizde onun verdii g羹癟ten etkilenmisiniz ama benden size t羹yo Sedir hocam y羹z羹nden ge癟en kurban 7 kii danaya girdik sonra yedimiz de a癟 kald覺k yani her dedii doru olmayabilir
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Drago » 12 Ara 2012, 00:16

herojd11 yazd覺:Sedir Hocam bir tanedir hepimiz 癟ok severiz , s繹z羹n羹 dinleriz sizde onun verdii g羹癟ten etkilenmisiniz ama benden size t羹yo Sedir hocam y羹z羹nden ge癟en kurban 7 kii danaya girdik sonra yedimiz de a癟 kald覺k yani her dedii doru olmayabilir

:lol: :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj Offside » 12 Ara 2012, 02:13

SeRxx yazd覺: :thumbup:

Rolex alma mevzusuna gelince, 癟ok 癟ok 繹zel bir ilginiz yoksa 5 y覺l biriktirilen bir paran覺n saate verilmesine kar覺y覺m. :thumbup:

Bence t羹m devlet dairelerinin girilerine yaz覺lmas覺 gereken,bitmek bilmez rolex tart覺malar覺n覺 noktalayabilecek bi vecize olmu:) 繹zet ge癟mek diye ben buna derim. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Offside

Ya: 48
Kay覺t: 09 Nis 2010, 16:52

Mesaj mucadeleci » 12 Ara 2012, 05:15

Baran yazd覺:Yaln覺z ben覺m tuhaf覺ma giden ilk defa bir kar覺lat覺rma konusunda mevzunun seikoya gelmemesi seiko tavsiye edilmemesi :lol:

*Baranc覺m ben o tavsiyeyi 25. final sayfas覺nda yap覺p tart覺may覺 kapatmay覺 planl覺yordum ama sen b羹y羹y羹 bozdun :lol:
*ersinbulun, ineli, uyar覺c覺 ve ger癟ekci bir yorum yapm覺 ama ansiklopedik bal覺k aras覺ndan tekrar bulup
al覺nt覺l覺yamad覺m :D
*襤nciye 5-6 g羹n 繹nce gitmitim ve a癟覺kt覺, hayat覺mda yediim en k繹t羹 profiterol 羹 yapt覺klar覺 i癟in ilk deneyimden beri oradan profiterol yemiyorum ama pr羹zyen diye basit ve 癟ok sevdiim bir tatl覺lar覺n覺 her Beyolu ziyaretimde yemeye gayret g繹steririm. :thumbup:
ve
bence *watchstore isimli arkada g羹nter abimizin ajan覺 olarak aram覺za s覺zd覺ktan sonra bal覺kta yalan覺p 77 ya覺na gelerek ismini deitirip T羹rk oldu, Rolex almaya da bu nedenle karar verdi ve bu y羹zden *Razz bu konuya hi癟 yazmad覺 (heralde) :D :lol:
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj sedir » 12 Ara 2012, 09:26

herojd11 yazd覺:Sedir Hocam bir tanedir hepimiz 癟ok severiz , s繹z羹n羹 dinleriz sizde onun verdii g羹癟ten etkilenmisiniz ama benden size t羹yo Sedir hocam y羹z羹nden ge癟en kurban 7 kii danaya girdik sonra yedimiz de a癟 kald覺k yani her dedii doru olmayabilir

Ben ne s繹ylediysem watchstore'a s繹ylemitim. S繹ylerken de "al" demedim san覺yorum. Tahminim "al覺r" y繹n羹ndeydi ancak forum ad覺n覺 bile "覺p" diye deitiren 1977 doumlu Kerem kardeimiz, saat fikrini zaten "" diye deitirebilir. :lol:

"Dana"l覺 mevzuyu ise hat覺rlayamad覺m, ya ihtiyarlad覺k, ya da yaland覺k ;) Veya dana kurban artlar覺n覺 ta覺m覺yordu :? , her neyse esprinin bu k覺sm覺n覺 ger癟ekten anlamad覺m ama anlatmak i癟in zahmet etmenize de gerek yok. Zaten ond繹rt sayfal覺k 癟orba gibi bir konu bir de bununla baharatland覺rmayal覺m.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj brckk » 12 Ara 2012, 21:01

2fast4u yazd覺:En ucuz rolex nerde gunluk rolex gram fiyatlari tsf de...:) su saatin bi nami vardi yakinda kuponla dagitacaksiniz burada

Aynen katiliyorum dostum..
Kullan覺c覺 avatar覺
brckk

Kay覺t: 05 Eyl 2012, 21:20

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners