TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj mrbars » 11 Ara 2012, 23:25

watchstore deil miydi nick?
yoksa en cool erkek vs adanal覺 mrbars kar覺lat覺rma topicinde miydi?
yahu yapmay覺n b繹yle eyler :o
En son mrbars taraf覺ndan 11 Ara 2012, 23:26 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj herofb » 11 Ara 2012, 23:26

asymptote yazd覺:Kerem77 bizimle dalga ge癟miyor umar覺m, son 24 saat i癟inde 48 defa karar deitirdi 癟羹nk羹.. tuhafff, 癟okk tuhafff.. yooo!..

ay覺p olacak diye s繹yleyemedim u ana kadar ama zaten konu bal覺覺 yeterince net deil mi???

birisi yazm覺t覺 (kusura bakmas覺n u an geriye d繹n羹k bakam覺yorum ama) P覺rlanta ile zirkon 繹rneini hadi diyelim benim Corolla BMW olay覺m yeterince a癟覺k deil adam Zirkon diyor zirkon bari onu dinleyelim

Steinhart'覺 癟ok sevenirim 癟ok beenirim , kullan覺yorum hatta imkan olsayd覺 Bronzu'da alacakt覺m ama imdi Rolex mi Steinhart m覺 diye kar覺lat覺rma olur mu ya biraz vicdan...
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj mrbars » 11 Ara 2012, 23:30

ayn覺 anda steinhart ve rolex kullanm覺 biri olarak konuuyorum; paklar citizen bu topici
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj Drago » 11 Ara 2012, 23:32

asymptote yazd覺:Kerem77 bizimle dalga ge癟miyor umar覺m, son 24 saat i癟inde 48 defa karar deitirdi 癟羹nk羹.. tuhafff, 癟okk tuhafff.. yooo!..

Bence ge癟iyor gibi...
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj Baran » 11 Ara 2012, 23:33

Yaln覺z ben覺m tuhaf覺ma giden ilk defa bir kar覺lat覺rma konusunda mevzunun seikoya gelmemesi seiko tavsiye edilmemesi :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 23:44

Steinhart ve rolex de beni yan覺ltan baka bir forum oldu sorudan sonra dikkat ederseniz se癟imleri yard覺mlar 覺覺覺nda ald覺m. Saolsun arkadalardan rolex bakan var zira rhodium tuzlu.

Evet nick de deiim yapt覺k oylesine al覺nm覺t覺 saolsun SeRxx Bey yard覺mc覺 oldu.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj Baran » 11 Ara 2012, 23:46

Hakkaten merak ettim hangi forum o?
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 23:50

herojd11 yazd覺:

ay覺p olacak diye s繹yleyemedim u ana kadar ama zaten konu bal覺覺 yeterince net deil mi???

birisi yazm覺t覺 (kusura bakmas覺n u an geriye d繹n羹k bakam覺yorum ama) P覺rlanta ile zirkon 繹rneini hadi diyelim benim Corolla BMW olay覺m yeterince a癟覺k deil adam Zirkon diyor zirkon bari onu dinleyelim

Steinhart'覺 癟ok sevenirim 癟ok beenirim , kullan覺yorum hatta imkan olsayd覺 Bronzu'da alacakt覺m ama imdi Rolex mi Steinhart m覺 diye kar覺lat覺rma olur mu ya biraz vicdan...

Watchuseek denen yerdeki kiilerin yan覺ltmas覺 bu . Dial 覺 dei gark yok deniyordu bende burda sordum . Sizler kadar bilgili deilim siz okursunuz ya iyi sallam覺 dersiniz ama ben okurum acaba derim. Benim derdim rolex i癟in markaya m覺 para 繹dendii idi. Cunku ayn覺 yerde giderlerden reklamlardan butiklerden bahsediliyordu. Neyse arkadalar umar覺m yak覺n zamanda burdan arkadalar覺n destei ile bir Rolex sahibi olurum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners