TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans Kıyaslaması

Mesaj herofb » 11 Ara 2012, 16:14

watchstore yazdı:
herojd11 yazdı:kusura bakmayın ama ben Steinhart mı Rolex mi durumundaki kimseye Rolex öneremezdim

neyse kararınızı vermişsin hayırlı olsun :champ: , umarım içinize siner :thumbup:

Neden herojd11 . Bana düşünceni açıklarmısın ama lütfen rolexi seviceksin önce aşık olucaksın arzulayacaksın gibi şeyler soylemeyin artık. Ben direkt bakıyorum oyle duygusallığım yok ona göre bir açıklama isterim sizden

zaten bu konuya 5 kere yazdıysam 4'ünde duygusal değil direkt nedenleri yazdım yalnızca 1'inde Rolex ancak Rolex almak isteniyorsa alınır dedim

yazdıklarımı tekrar ediyorum Toyota Corolla mı BMW 5 diye araştırma yapan birine ben vicdanen BMW diyemem ve demedim çünkü pahalıyı önermek kolaydır ve yanlış yapılırsa da üzüntüsü ve masrafı çok daha büyük olur.

yine aynen yazdıklarımı tekrar ediyorum ; imkan varsa ve seviliyorsa BMW alınır , yok araba olsun ayağımı yerden kessin , az masraflı olsun , ikinci eli hızlı gitsin deniyorsa Toyota alınır olay bu kadar basit. BMW almak için para biriktirmiş , hayal etmiş biri de Toyota'ya bakmaz ya da bakarsa da bu işin kışı kıyameti var der Land Cruiser bakar ama ee Corollo'da iyi gidiyormuş hem de daha az yakıyormuş dediğini görmedim,duymadım,bilmiyorum

ayrıca bu forumda Rolex önerince de önermeyince de bir şekilde kabahatli olunuyor (bunu sizin özelinize yazmıyorum) ve bu durumdan ciddi sıkıldım ne markaymış anasını satayım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 16:16

:D Atıyorum bütün Rolexleri çıkartıyorum hayatımdan yeter artık :D Nedir benim dostum Hero'nun çektiği? :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 16:20

herojd11 haklısınız ama ben açıkcası bu kıyasa girerken bir yanlış anlama yada bahsettiğim forumlardaki expert tarzı adamların yorumlarından etkilenerek açtım. Sonra dedimki birde bizim kendi toprağımızın saat severleri bana yorumda bulunsunlar yol göstersinler. İyide oldu açıkcası yani ben sorumu sorarken o toyota diğeri bmw diye düşünmedim . Sizin dediklerinize hak veriyorum sağolun beni kollamayı gözetmissiniz eksik olmayın. Bakayım vincefb arkadaşımızın dediği rakamlara çıkartabilirsem alacağım . Ciddi şekilde hoşuma gitti o rakamlar .

Vincefb bana neresi veriyor o rakama derlerse ne diyeceğim ?
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 16:25

Mağaza adı sakın verme etik olmaz falan dersin ;) Çünkü bu tarz konularda gördüğüm en ahlaksız firma Rhodium!!!
Hem ne mecburiyetin var mağaza adı vermeye... dersiniz bir siz mi satıyorsunuz Rolex!! :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vmetin » 11 Ara 2012, 16:27

watchstore yazdı:herojd11 haklısınız ama ben açıkcası bu kıyasa girerken bir yanlış anlama yada bahsettiğim forumlardaki expert tarzı adamların yorumlarından etkilenerek açtım. Sonra dedimki birde bizim kendi toprağımızın saat severleri bana yorumda bulunsunlar yol göstersinler. İyide oldu açıkcası yani ben sorumu sorarken o toyota diğeri bmw diye düşünmedim . Sizin dediklerinize hak veriyorum sağolun beni kollamayı gözetmissiniz eksik olmayın. Bakayım vincefb arkadaşımızın dediği rakamlara çıkartabilirsem alacağım . Ciddi şekilde hoşuma gitti o rakamlar .

Vincefb bana neresi veriyor o rakama derlerse ne diyeceğim ?

O forumlardaki expert kişileri salla gitsin, bu forumdaki expert kişiler Rolex alınabiliyorsa Rolex alınır diyorlar.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 16:30

vincefb yazdı:Mağaza adı sakın verme etik olmaz falan dersin ;) Çünkü bu tarz konularda gördüğüm en ahlaksız firma Rhodium!!!
Hem ne mecburiyetin var mağaza adı vermeye... dersiniz bir siz mi satıyorsunuz Rolex!! :D

Vay vay! Taktikleri kest :D ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 16:31

Hay Allah razı olsun vmetin Bey inanın şimdi çok daha rahatım. Umarım bu kaynak yarın bir gün benim gibi ikileme düşecek insanlara ışık tutacaktır.
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj mrbars » 11 Ara 2012, 16:32

vmetin ben de 911 mi 508 mi diye ikilemdeyim. bir el atsan bana da :D
Kullanıcı avatarı
mrbars

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners