watchstore yazdı:herojd11 yazdı:kusura bakmayın ama ben Steinhart mı Rolex mi durumundaki kimseye Rolex öneremezdim
neyse kararınızı vermişsin hayırlı olsun, umarım içinize siner
Neden herojd11 . Bana düşünceni açıklarmısın ama lütfen rolexi seviceksin önce aşık olucaksın arzulayacaksın gibi şeyler soylemeyin artık. Ben direkt bakıyorum oyle duygusallığım yok ona göre bir açıklama isterim sizden
zaten bu konuya 5 kere yazdıysam 4'ünde duygusal değil direkt nedenleri yazdım yalnızca 1'inde Rolex ancak Rolex almak isteniyorsa alınır dedim
yazdıklarımı tekrar ediyorum Toyota Corolla mı BMW 5 diye araştırma yapan birine ben vicdanen BMW diyemem ve demedim çünkü pahalıyı önermek kolaydır ve yanlış yapılırsa da üzüntüsü ve masrafı çok daha büyük olur.
yine aynen yazdıklarımı tekrar ediyorum ; imkan varsa ve seviliyorsa BMW alınır , yok araba olsun ayağımı yerden kessin , az masraflı olsun , ikinci eli hızlı gitsin deniyorsa Toyota alınır olay bu kadar basit. BMW almak için para biriktirmiş , hayal etmiş biri de Toyota'ya bakmaz ya da bakarsa da bu işin kışı kıyameti var der Land Cruiser bakar ama ee Corollo'da iyi gidiyormuş hem de daha az yakıyormuş dediğini görmedim,duymadım,bilmiyorum
ayrıca bu forumda Rolex önerince de önermeyince de bir şekilde kabahatli olunuyor (bunu sizin özelinize yazmıyorum) ve bu durumdan ciddi sıkıldım ne markaymış anasını satayım