TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 01:34

Serxx san覺r覺m steinhart diyorsunuz . Forumu okuyorum rolex cok cok iyi deniyor genede saat suan ge癟 arkadalar覺n yorumlar覺 覺覺覺nda net karar vericem yaz覺cak uyeler olucakt覺r. Steinhart illaki bir Rolex deildir ama mebla fark覺 okadar 癟okki Rolex bana ne katar onu arad覺m asl覺nda
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 01:38

Dostum Saatlerin bize deil, bizim saatlere katt覺覺m覺z deerler 繹nemli ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj SeRxx » 11 Ara 2012, 01:41

Steinhart al覺rsan覺z yanl覺 bir se癟im olmaz diyorum ve iyice arat覺r覺n diyorum ;)

Ayr覺ca saatler size sadece tecr羹be katar :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj mrbars » 11 Ara 2012, 01:45

rolex size bir ey katmaz. steinhart da size bir ey katmaz. (burda g羹癟 i癟inde sakl覺 yazaca覺m覺 sananlar varsa, yazmayaca覺m)

sevgili watchstore, en g羹zeli bir submariner homagei olan ocean 1 al覺n, ilerde b羹t癟e ve fikirlerinize g繹re rolex veya benzer markalar覺 d羹羹n羹rs羹n羹z.
En son mrbars taraf覺ndan 11 Ara 2012, 01:46 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj Ert » 11 Ara 2012, 01:45

SeRxx yazd覺:Bir saatin kalitesini belirleyen en 繹nemli unsur mekanizmad覺r, Steinhart'覺n kulland覺覺 mekanizmalar ise kalitesini kan覺tlam覺 mekanizmalard覺r; o y羹zden i癟iniz rahat olsun verdiiniz paray覺 sonuna kadar hak eder :thumbup:

Rolex alma mevzusuna gelince, 癟ok 癟ok 繹zel bir ilginiz yoksa 5 y覺l biriktirilen bir paran覺n saate verilmesine kar覺y覺m.

Ben de forumu arat覺r覺p bir karar verin diyenlerdenim :thumbup:

Aynen kat覺l覺yorum , yaz覺k g羹nah 癟ok bir tutkunuzda yok ne gerek var t羹m birikimi bir saate vermenin. vincefb nin dedii gibi saat bize birey katmaz , g繹n羹l iidir bu i kimi 50 000 繹der onu sever onla mutludur kimi 300 繹der onu sever onla mutludur. Sizin Rolex tutkunuz yok bence Steinhart al覺n illaki bir tercih yard覺m覺 istiyorsan覺z. Rolex e dair bir bal覺l覺k sezemediim i癟in onu al覺n diyorum 癟abuk s覺k覺l覺r piman olursunuz siz Rolex ald覺ktan sonra .
AHM
Kullan覺c覺 avatar覺
Ert

Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55

Mesaj Hsnmrycl » 11 Ara 2012, 01:47

vincefb yazd覺:
SeRxx yazd覺:
Rolex alma mevzusuna gelince, 癟ok 癟ok 繹zel bir ilginiz yoksa 5 y覺l biriktirilen bir paran覺n saate verilmesine kar覺y覺m.

+1 :thumbup:

+1

Kafan覺zda steinhart vs rolex k覺yaslamas覺 hakk覺nda bir sorunun olumu olmas覺 bile bu kadar zaman biriktirdiiniz paray覺 Rolex'e verince piman olaca覺n覺z izlenimi uyand覺rd覺 bende.

Bilmiyorum ama benim y覺llarca -繹zel olarak saat i癟in- biriktirilmi bir param olsa, para biriktirdiim y覺llar zarf覺nda bu tip sorulara cevap bulmu ve saati almaya haz覺r olurdum diye d羹羹n羹yorum.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj herofb » 11 Ara 2012, 01:48

g繹rmezden geldiniz ya da cevaplama gerei g繹rmediniz ama 癟ok k覺saca bu konuya yazd覺klar覺ma ve 繹rneklere bir g繹z gezdirin isterseniz.... sonra bence hala Rolex mi Steinhart m覺 diye arat覺rma gerei duymayaca覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum , siz ne ar覺yorsunuz 繹nemli olan bu 癟羹nk羹 saat ararken Rolex al覺nmaz , Rolex istenir ve dier kriterlere pek bak覺lmadan al覺n覺r eer konu kriter o , bu ise iinizi g繹recek y羹zlerce saat var bence masrafa gerek yok
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 01:48

Evet steinhart a覺r bas覺yor , Rolex in fiyat覺 abart覺 deniyor zaten bir 癟ok yerde san覺r覺m Steinhart tan yana kullan覺ca覺m hatta 2 tane alay覺m diyorum pilot saatide guzel .
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 209 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners