Clk yazdı:Sedir, hatırlarsan yüksek kaliteli otomatik ile ilgili yazdığım birşey vardı " üç aşağı beş yukarı hepsi aynı zamanı gösteriyor diye"
Bir insan bir markaya neden bağlanır? Beklentileri nelerdir? Bunun cevabı çok önemli benim beklentim diğer markalardan farklı olması, tarihinin olması ve gerçek kalite vermesi.
Benim markam diğerlerinden farklı, neden mi? bir tarzı var ve bu tarz kolay kolay değişmez. Diğer firmalar gibi satmak için şekilden şekile girmez. Volvo hesabı belli bir kasası ve güvenirliği vardır. Mercedes'in yıldızı gibi sadece taç'tan tanınır. BMW gibi imajı vardır. AUDI gibi fiyata sahiptir. Toyata gibi sorunsuzdur, Renault kadar kolay satılır, Fiat kadar servsi vardır, Eskidiği zaman bir Bugatti kadar değerlidir.
Tarih isterim okuduğum zaman gurur duyacağım. Bağlılık isterim bırakamayacağım. Diğerleri gibi bugün bir marka yarın bir diğer marka ayran gönüllü olmak istemem. Kullananları ile ortak forumlarda güzel anıları, yeni bilgileri, market bilgilerinin v.s. paylaşmak isterim. Diğer markaların kullanıcıları tarafından sataşılmak kızdırılmak isterim. Kısacası bu bir hobi ise aktif yaşamak isterim.
Bunu size verecek başka bir marka yoktur. O yüzden de benim bağlılığım bu markaya.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 250 misafir
|