TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans Kıyaslaması

Mesaj drk » 11 Ara 2012, 00:44

Bu söyleminizde yanıldığınızı zamanla anlayacağınızı düşünüyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Baran » 11 Ara 2012, 00:45

İyice corba oldu körler sağırları ağırlıyor ben hakkaten yattım bu sefer :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj SeRxx » 11 Ara 2012, 00:47

Ben her zaman savunurum bir marka ismiyle bile satıyorsa, o ismi hak edecek bir şeyler yapmıştır zamanında. Kendi fiyat aralığında rakipsiz Rolex bu kadar satıyorsa ve abartılı derecede replikası varsa; hiçbir şey bilmiyorsam bile durup düşünürüm '' lan elbet bunun bir iyi tarafı vardır'' çünkü saydıklarınız Rolexi almamak için bir sebep olmaz, almak için sebep olur :thumbup:

Bizim ülkede saatinize bakıp olumlu yorum almak istiyorsanız Lacoste alın ve kesinlikle bir saatsever saati önce kendisi için almalıdır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 00:49

Clk yazdı:Sedir, hatırlarsan yüksek kaliteli otomatik ile ilgili yazdığım birşey vardı " üç aşağı beş yukarı hepsi aynı zamanı gösteriyor diye"

Bir insan bir markaya neden bağlanır? Beklentileri nelerdir? Bunun cevabı çok önemli benim beklentim diğer markalardan farklı olması, tarihinin olması ve gerçek kalite vermesi.

Benim markam diğerlerinden farklı, neden mi? bir tarzı var ve bu tarz kolay kolay değişmez. Diğer firmalar gibi satmak için şekilden şekile girmez. Volvo hesabı belli bir kasası ve güvenirliği vardır. Mercedes'in yıldızı gibi sadece taç'tan tanınır. BMW gibi imajı vardır. AUDI gibi fiyata sahiptir. Toyata gibi sorunsuzdur, Renault kadar kolay satılır, Fiat kadar servsi vardır, Eskidiği zaman bir Bugatti kadar değerlidir.

Tarih isterim okuduğum zaman gurur duyacağım. Bağlılık isterim bırakamayacağım. Diğerleri gibi bugün bir marka yarın bir diğer marka ayran gönüllü olmak istemem. Kullananları ile ortak forumlarda güzel anıları, yeni bilgileri, market bilgilerinin v.s. paylaşmak isterim. Diğer markaların kullanıcıları tarafından sataşılmak kızdırılmak isterim. Kısacası bu bir hobi ise aktif yaşamak isterim.

Bunu size verecek başka bir marka yoktur. O yüzden de benim bağlılığım bu markaya.

Ve nokta ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 00:55

F/p oranı olarak dediklerinizi anladım aydınlandım ama p olarak rolex bize ne veriyor. Arkadaşlar bazı arkadaşlar kızıyor ben bilmek için soruyorum herkez sizin kadar bilgili olmayabilir Baran Bey neden çorba oldu konu. Yanlış birşeymi soruyorum arkadaşlar birşeyler okudum ve bilgili insanlardan yardım istiyorum. 5 sene biriktirdiğim bir mebla var alın teri bunu bir rolexe vericem verdiğim zaman ya ben kazık yedim demek istemiyorum . Herkezin imkanları çok geniş olmuyor iyi niyetle rolexe vericeğim mebladan neler alırımın peşindeyim
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj herofb » 11 Ara 2012, 00:58

Rolex'e vereceğiniz mebla ile yalnızca bir Rolex sahibi olursunuz size başka hiç bir şey vermez yani bunu gönüllü olarak karşılık beklemeden yapacak kadar severseniz bir Rolex sizi mutlu eder aksi halde sürekli boşuna para verdim diye mutsuz olursunuz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 00:59

Watchstore kimsenin kızdığı yok ;) şu an her hangi bir alım yapmadan bir süre forumu takip etmenizi tavsiye ediyorum ;)

One Watch Nirvana her zaman Sub LN'dir ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 01:10

Tabiki vincefb biraz cesaret almam gerek. Ben duygusal bakmıyorum onu istiyorum ölüyorum gibi biri değilim . Benim saat severliğim ürün kıymetine dayanmak zorunda o ölçüde hareket etmem lazım . Steinhart alayımmı yoksa rolex e gireyimmi sizce ?
Kullanıcı avatarı
Kerem77

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 250 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners