TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Günlük Kullanıma Uygun Panerai Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Günlük Kullanıma Uygun Panerai Önerisi

Mesaj leon1279 » 08 Ara 2012, 14:54

Arkadaslar uzun zamandan beri Panerai marka bir kol saati almayi planliyorum. Ancak kafamda yanitini bulamadigim bir soru var. Panerai gunluk kullanim icin uygun bir saat mi ? Daha once panerai marka bir saat kullanmadim ve saati ilk goruste bende uyandirdigi izlenim gunluk kullanim sirasinda hizla deforme olabilecegi. Her nedense Omega planet ocean yada Rolex submariner gunluk kullanimda daha az yipranacak izlenimi var bende. Tabii panerai derken tum modellerini ayni kefeye koymuyorum. Ozellikle ilgilendigin Pam312 yada fiyat avantaji nedeniyle tercih edebilecegim Pam 005,000 yada 111 gunluk kullanimda nasil olur sizce ? Safir camli olan modellerin camlarinda cizilme kolaylikla cizilma olmayacagi asikar ama saatin dis kasasi gunluk kullanima uygun mu ? Bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum
Kullanıcı avatarı
leon1279

Re: Günlük Kullanıma Uygun Panerai Önerisi

Mesaj vmetin » 08 Ara 2012, 15:42

Yazdığınız tüm modeller uygun, gayet dayanıklı saatlerdir.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj SeRxx » 08 Ara 2012, 18:27

Benim kullandığım çelik bilezikli saatlerin genelde bilezik kısımları çok çizilir, deri kayışlı saatlerin bu yönden artısı var fakat Panerai genel yapısı itibariyle bana günlük kullanım ve tek saat olarak kullanım tanımına uymuyor. Ayrıca bana göre Panerai alınacaksa ve bütçe yeterliyse mümkün olduğunca in-house mekanizmalılar tercih edilmelidir :thumbup:

Tabi bütçe doğrultusunda yeni Planet Ocean ve Submariner modelleri de uygun seçimler olabilir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj PhD » 08 Ara 2012, 18:36

Pek katılamayacağım bana da panerai günlük kullanıma daha uygun geliyor. Kordon çeşitliliği sportif yapısı. Hem spor hemde kayışına göre klasik görüntüsü bu iş için uygun.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj mehmetserkan » 08 Ara 2012, 19:19

hiç merak etmeyin 312 gibi oldukça kalın ve ağır olarak niteleyebileceğimiz bir modeli bile çok rahat kullanacaksınızdır.şuan ben keyifle her ortamda kullanabiliyorum 312 imi,daha önce birkaç hafta 111 de kullanmıştım,111 gerek kalınlığıyla gerek ağırlığıyla zaten sorunsuz.merak etmeyin :champ:
Kullanıcı avatarı
mehmetserkan

Mesaj leon1279 » 08 Ara 2012, 22:46

Forumda günlük panerai kullanan var mı ? Varsa tercihleri hangi model ? Birde kutudan çıkan kayışlar kullanımda pek tercih edilmiyor galiba. Bu konularda görüşlerinizi rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
leon1279

Mesaj vmetin » 08 Ara 2012, 23:16

Ben pam312 kullaniyorum gunluk
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj serdarfb » 08 Ara 2012, 23:20

Taze mi ?
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners