TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 SKZ229 Map Meter Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko 5 SKZ229 Map Meter Bilgi

Mesaj v3nom » 02 Ara 2012, 22:19

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum, ismim Kadir.
sizler gibi bende de saat merakı var yoksa bu sitede hepimizin işi ne :)
arkadaşlar resimdeki seiko 5 elimde bulunan saatlerden biri saat yurt dışından geldi, bu saatle ilgili bir iki şey soracağım yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum;
1-) bezel çok zor dönüyor yani onu döndürene kadar inanın bir konserveyi açarsınız ama hafiften su değdirince dönmesi kolaylaşıyor bunun sebebi nedir nasıl çözüm bulabilirim,
2-) altı vidalı kapak dikkatle incelediğimde tam oturmamış gözüküyor çok ufak bi açıklık görüyorum saat 12 ve 6 yönü yani kordona gelen kısımlar tam oturmuş fakat yan tarafları 3 ve 9 yönünde çok ufak açıklık var tamirciye götürmek istemiyorum aceba tamir görmüş bir saat mi meraktan da yerimde duramıyorum,
3-) harita ölçümünde kullanıldığını biliyorum ama bu konu ile bilgim yok youtube de videoları var saatin ama kullanımıyla ilgili bir şeyler bulamadım,
Resim
Resim
Resim
Resim

bu arada site yöneticisi arkadaşlar kusura bakmayın konuyu genel muhabbet odasına açtım ilgili yere siz taşırsınız, şimdiden herkese çok teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
v3nom

Re: Seiko 5 SKZ229 Map Meter Bilgi

Mesaj v3nom » 04 Ara 2012, 22:21

iyi veya kötü biriniz yorum yapsaydı keşke
Kullanıcı avatarı
v3nom

Mesaj herofb » 04 Ara 2012, 23:03

Keşke
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 06 Ara 2012, 20:39

SKZ serisi ile ilgili forumda bilgi konuları olması lazım, arama kısmını bir deneyebilirsin. Modelin bezel dönüşünü bilmiyorum ama o kadar zorlanma olması pek normal değil. Alt kapak için ise bir yere göstermeni tavsiye edebilirim. Sahip olanlar vardı diye hatırlıyorum, konuyu görmeleri halinde kullanıcısı olarak bilgi vereceklerdir veya bu kişilere özel mesaj atabilirsin ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj PhD » 08 Ara 2012, 00:00

Ben atlas ve monster modellerini gördüm ve kullandım bezel olayı bana üretim hatası gibi geldi. Mapmater özelliği ile ilgili zor dönüyorsa bilmem ama mantıksız geldi.
Kullanıcı avatarı
PhD

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 124 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners