TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Takas İçin Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner Takas İçin Görüşleriniz

Mesaj vincefb » 30 Kas 2012, 10:59

Whiskey :D :D Bırak Breitling falan :D Ben pam 90,104 vs bu tarz modellerini açıkçası beğenmiyorum Panerainin o karakteristiğini vermiyor bana.... Panerai dediğin kurmalı olucak ve tarih penceresi olmayacak... Ben hala söylediğimin arkasındayım ver geç Breitlingleri kurtul :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 30 Kas 2012, 12:28

İlanları koymuşsunuz.. Yalnız saatler gerçekten 0 gibi tertemiz görünüyor.... :thumbup:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Ert » 30 Kas 2012, 13:57

Saatler çok temiz gerçekten , araştırmalara devam ediyorum ne alıcağıma tam karar vermem lazım
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Re: Rolex submariner takas için görüşleriniz

Mesaj Ozgur » 30 Kas 2012, 14:31

Ozgur yazdı:Ben tercihlerimi yaparken ayni saat farkli tonu hatta benzerini bile almaktan kaciniyorum.

Iki breitling verip 116613LB ye donmek bence guzel bir dusunce fakat sizin yerinizde olsam 116613LB icin avantajli bir durum yakaladiysam takasa girer 116613LB yi alir sonra 116610LN yi de elimden cikarirdim ve hosuma giden baska bir saate yonelirdim.

Pam104 benim tercih edecegim bir model degil, bence diger panerailere bakmadan karar vermeyin.

Sizin yerinizde olsam 116613LB yi alir sonra 116610LN yi de elimden cikarirdim ve panerai de karar verdiyseniz modelleri arasinda bir secim yapardim.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj Ert » 30 Kas 2012, 15:29

116610LN daha 15 gunluk saat onu satmayı düşünmüyorum ama 116613 LB ile panerai arasında kararsızım. Birde kurmalı saat sevmediğim için 104 yada 90 a bakıyorum . 005 kurmalı olmasa direk alacağım model aslında . 2 tane sub da gereksiz olabilir o zamanda daytona ya yönelme ihtimalim var . Karıştım iyice . Ulysse nardin için ne düşünüyorsunuz marka bazında tercih etmelimiyim sizce yada hublot
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj vincefb » 30 Kas 2012, 15:30

Hublot'u gecin bence listeye bile almayin..
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj mrbars » 30 Kas 2012, 16:08

şunu yapın demeyeceğim, çünkü bence zor bir seçim.
2 adet breitling yerine tt lb süper bir seçim; ancak çelik ln varken tt lb alırsanız, tt lb zamanla ln'yi ezecektir. ln'den soğuma ihtimali yüksek derim.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Ozgur » 30 Kas 2012, 16:13

Ert yazdı:116610LN daha 15 gunluk saat onu satmayı düşünmüyorum ama 116613 LB ile panerai arasında kararsızım. Birde kurmalı saat sevmediğim için 104 yada 90 a bakıyorum . 005 kurmalı olmasa direk alacağım model aslında . 2 tane sub da gereksiz olabilir o zamanda daytona ya yönelme ihtimalim var . Karıştım iyice . Ulysse nardin için ne düşünüyorsunuz marka bazında tercih etmelimiyim sizce yada hublot

Uzaklarda bir Daytona dusunceniz varsa ve de 116610LN yi tutmayi dusunuyorsaniz, mevcut iki saati elinizden cikarip bence Daytona alin derim (twotone olursa daha guzel tabi :) ) daha sonra ileride Panerai'lere de bakarsiniz.

Bu arada Panerai celik kasa kesimlerinden dikdortgen olmayanlar benim daha cok hosuma gider, 312-320-321-... biraz daha farklidir.
Hublot yada Ulysse Nardin bana hitab eden markalar degil, ben tercih etmezdim.

Resim

Resim
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners