TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Takas İçin Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Submariner Takas İçin Görüşleriniz

Mesaj Ert » 29 Kas 2012, 04:52

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum , elimde breitling chronomat C1335611 çelik altın ve breitling navitimer 102 - A2332212 full çelik saatler var. Ben bunların ikisini verip submariner 116613LB almak istiyorum . Hali hazırda elimde yeni aldığım 116610 LN submarinerimde var. Sizce 2 breitlingi verip tek saat almak mantıklı olurmu ayrıca bir submarinerimde var. Rakamsal degerler önemsiz sadece değermi değmezmi bu önemli benim için. Bu konuda fikriniz nedir çok kararsızım görüşleriniz önemli benim için. Siz olsaydınız yaparmıydınız bu takası. Takasa verilecek 2 urunde sıfır denicek kadar temiz alınıcak saat te sıfır olucak. Görüşlerinizi bekliyorum . Teşekkürler
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Re: Rolex submariner takas için görüşleriniz

Mesaj Ozgur » 29 Kas 2012, 07:43

Ben tercihlerimi yaparken ayni saat farkli tonu hatta benzerini bile almaktan kaciniyorum.

Iki breitling verip 116613LB ye donmek bence guzel bir dusunce fakat sizin yerinizde olsam 116613LB icin avantajli bir durum yakaladiysam takasa girer 116613LB yi alir sonra 116610LN yi de elimden cikarirdim ve hosuma giden baska bir saate yonelirdim.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Re: Rolex Submariner Takas İçin Görüşleriniz

Mesaj Ert » 30 Kas 2012, 01:33

Teşekkür ederim Ozgur. Sanırım pek yardımlaşmayı sevmiyoruz kimseden ses soluk çıkmadı . Şimdi bir pam kutu açılışı yapsaydım ilgi yogun olurdu :((
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj vincefb » 30 Kas 2012, 01:34

Kusura bakma dostum arada kaynamış.... Bence hiç durma ver ikisini al Sub'ı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 30 Kas 2012, 01:36

Bu arada Breitling benim pek tuttuğum bir marka olmadığı için bu kadar rahat verip almanızı önerdim...
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Ert » 30 Kas 2012, 03:45

vincefb tşk ederim çok arada kaldım çünkü bu işi çözmeliyim destek bekliyorum dostum :). Bugun birde pam 104 baktım , panerai yakınlığım olmaya başladı onun için ne dersiniz , hali hazırda submariner var elimde . 104 nasıl saat hoşuma gitti kasa parlak deri kordon klipsli tok duruyor ürün beğendim açıkcası biraz o tarafa yöneliyor gibiyim
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj whiskey » 30 Kas 2012, 10:26

Ben olsam Breitling'lerden birini tutar diğerini elden çıkarırdım. Sonra üstüne az daha ekleyip Panerai alırdım.
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj 2fast4u » 30 Kas 2012, 10:43

whiskey :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners