Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller
Moderatörler: News, LadyZ
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
insatiable » 29 Kas 2012, 06:00
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
-

insatiable
-
Archimed » 29 Kas 2012, 14:22
zub123 yazdı:Archimed yazdı:Bu saati bir kadının bileğine taktığınızda pek çok o kadınla ilgili hayaliniz (veya fantaziniz) gerçek olacaktır

kabalığımı mazur görün ama bu saat yüzünden fantezilerinize yanıt verecek kadın için bu uğraşıya gerek yok. direk çek yazsanız da olur.
Mesajımdaki latifenin anlaşılacağını düşünmüştüm. Fantazi karşılığı çek veya nakdi profesyonel kadınlar kabul eder, zaten konumuz da onlar değil.
-

Archimed
-
PhD » 29 Kas 2012, 22:52
Benim düşüncem bu görüntüyü ucuz bir saatlede yakalaya bilirsiniz. Kalitesini gösteren bir saat değil.
-

PhD
-
ZubFB » 30 Kas 2012, 12:53
Archimed yazdı:zub123 yazdı:Archimed yazdı:Bu saati bir kadının bileğine taktığınızda pek çok o kadınla ilgili hayaliniz (veya fantaziniz) gerçek olacaktır

kabalığımı mazur görün ama bu saat yüzünden fantezilerinize yanıt verecek kadın için bu uğraşıya gerek yok. direk çek yazsanız da olur.
Mesajımdaki latifenin anlaşılacağını düşünmüştüm. Fantazi karşılığı çek veya nakdi profesyonel kadınlar kabul eder, zaten konumuz da onlar değil.
kusura bakmayın anlıyamamışım şakayı.
iyi günler dilerim.
-

ZubFB
-
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir