TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai Bronzdaki İnanılmaz Patina

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai Bronzdaki İnanılmaz Patina

Mesaj PhD » 21 Kas 2012, 19:39

Distributor yazdı:ben biliiim, bana yeter mantığındayım. :champ: :?:

Distributor siz yazdıklarımı yanlış anlamışsınız. Ben insanlar ne söyler dedim bunu umursayacağımı söylemedim.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj civciv » 21 Kas 2012, 20:11

herojd11 yazdı:
altı üstü bir saati beğenip ya da beğenmeyerek nasıl oluyorda kendi kral çıplak diyebilen nadir insanlar zekasında ya da farkındalığında gördüğünüzü bilmek isterim eminim bu egonuzun altında haklı nedenler vardır fakat bir saati beğenmeme ile ben bunun arasında bir bağlantı göremiyorum kaldı ki beğenenlere laf etmeyi kendinize nasıl hak görüyorsunuz bunu da ciddi olarak anlayamıyorum , sizin bu davranışınızı Rolex beğenmeyerek kolunda Patek ile doğmuş kadar kendini üste yerleştirmeye çalışan ve beğenleri kıro olarak nitelendirenlerdan bir farkı olmadığını düşündüğümü son derece üzülerek belirtmek isterim

Bağlantı şu: Kral çıplak ama sonuçta o bir kral. Çıplak dememek lazım, hatta elbisesi çok yakışmış demek gerekiyor. Saatin markası da Panerai, o zaman bu güzel bir saattir. Ne kadar paslı küflü görünse de iyidir. Ben kendimi kral çıplak diyenler zekasında görmüyorum. Zaten gözün gördüğü şeyi aynen söylemek bir zeka belirtisi değildir.

Pasın, küfün rokfor peyniri ve penisilin harici başka yerde olumlu karşılandığını duymadım veya bilmiyorum. O yüzden bu saatin neden beğenildiğini düşünüyorum ama anlaşılır bir neden bulamıyorum.
Kullanıcı avatarı
civciv

Mesaj buTa » 21 Kas 2012, 20:29

Sayın civciv siz zevkleri tartışıyorsunuz. Beğenmiyorum deyin geçin ama beğenileri ve begenenleri eleştirmeye hakkınız yok , ki ben cok beğeniyorum bu modeli ve daha önce belirtmiştim. Bu yüzden uzerime alındım yazınız karşısında. Ne alaka kral çıplak...
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj herofb » 21 Kas 2012, 20:49

kusura bakmayın ama insanların zevklerini başkasına zarar vermediği sürece sorgulayamazsınız kaldı ki pas rengi range'e 200 bin euro verenlerde var , beğenmiyor oluşunuz bir üstünlük değildir eminim bizim de beğenmeyeceğimiz zevklere sahipsinizdir ama bu yüzden sizi eleştirmeyiz

Ayrıca tekrar üstüne basarak konunun özüne dönmek isterim bu saatin alınış nedeni rengi ya da pası kiri değil zaman içinde unique olacak olmasıdır
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fsinan » 21 Kas 2012, 21:03

Zaten mesele o, sınırlı sayıda üretilmese böyle bir taleple karşılanmazdı ve bence Panerai için fiyasko olurdu "bence".
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Re: Ynt: Panerai Bronzdaki İnanılmaz Patina

Mesaj hydrocon » 21 Kas 2012, 21:33

Korozyona uğramış rahatsız edici bir görüntüsü var.
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj drk » 21 Kas 2012, 21:36

fsinan yazdı:Zaten mesele o, sınırlı sayıda üretilmese böyle bir taleple karşılanmazdı ve bence Panerai için fiyasko olurdu "bence".

Saat öyle büyük bir talep gördü ki, sınırlı sayıda üretilmeseydi sanırım en çok satan panerailerden biri olabilirdi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj PhD » 21 Kas 2012, 21:50

Size katılmıyorum Drk. Siz haklı olsaydınız Panerai bu talebe şöyle karşılık veridi, başka kod altında biraz değişiklikle bronzdan başka bir model üretir farklı kod verir oldu ve bitti. Sizce neden yapmıyor. Bence bu modeli kabullenecek saat bilgisinde ve kültüründe limitli kişi çıkar diye limitli üreterek çok doğru bir pazarlama hamlesi yapmış. Beğenenlere saygım var. Ben beğenmedim. O limit içinde değilim.
Kullanıcı avatarı
PhD

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, kogan, Mtn ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners