TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İngiltere Savunma Bakanlığı İçin İstisna Seiko'lar

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İngiltere Savunma Bakanlığı İçin İstisna Seiko'lar

Mesaj vmetin » 16 Kas 2012, 20:36

vincefb yazdı:Orta ayar markalar icinde en iyisi mutlaka Sekiodur!!! Bilgi birikimi ve yeterli parasi olan kimse tutupda grand seiko almaz kanimca!! Yada herhangi bir seiko!!! Simdi yazan arkadaslarin icinde 15 bin lira saate para vericek olanlardan kim grand seiko alir? bu kadar severken Drago bile almadi!!!

Vince başgan merak ettiğim bir konu var, hiç beğendiğin ucuz saat var mı? Alır mısın?

Benim bir kaç model haricinde yok. Senin düşüncelerini merak ettim
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Drago » 16 Kas 2012, 21:27

vincefb yazdı:Orta ayar markalar icinde en iyisi mutlaka Sekiodur!!! Bilgi birikimi ve yeterli parasi olan kimse tutupda grand seiko almaz kanimca!! Yada herhangi bir seiko!!! Simdi yazan arkadaslarin icinde 15 bin lira saate para vericek olanlardan kim grand seiko alir? bu kadar severken Drago bile almadi!!!

Ben Grand Seiko alacağım merak etme...sadece şartlar olgunlaşmadı...Üstelik Rolex mekanizmalarından daha iyi olduğunu da düşünüyorum...

Ayrıca Rolex'in sadece bir pazarlama başarısı olduğunu biliyorum...Haydan gelen huya gider hesabı işte :lol:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vincefb » 16 Kas 2012, 22:28

o şartlar hiç bir zaman olgunlaşmaz drago :lol: Para ile alakalı değil söylediğim sakın ola yanlış anlama ;) kenarda 30 bin liranda olsa vermezsin g.Seikoya o parayı veremezsin elin gitmez lan acaba dersin her defasında.....

Ama ben veririm 8-) siz Seikocu falan değilsiniz bana göre... gittin Omega aldın hani aşk, hani sevgi, hani nerde? :D Bak ben gittim 2. el değeri 0 olan Louis Vuitton tambour Voyagez modelini aldım neden tasarımını sevdim, saati sevdim... Aldığımda tek saatim di ve 2. saati alma fırsatım yoktu, alabilicek pozisyonumda yoktu o dönem ama aldım.... Var mı bi tane daha böyle ben görmedim ;) Bana Rolexmiş oymuş buymuş fark etmez beğenirsem gücüm yeterse alırım.. tekrar söylüyorum Gc saatim var hatta çok beğendiğim bir tane daha Gc var onu da alıcam 700 lira ( Vmetin ;) ) O yüzden kimse bana anlatmasın kardeşim, saate 10 ile 15 bin lira arası para verebilecek kimse gidip de g.Seiko almaz... Haaa ne zaman alınır, görürüm tebrik ederim bu yukarda ettiğim cümleleride tekrar etmem ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Drago » 16 Kas 2012, 22:39

vincefb yazdı:o şartlar hiç bir zaman olgunlaşmaz drago :lol: Para ile alakalı değil söylediğim sakın ola yanlış anlama ;) kenarda 30 bin liranda olsa vermezsin g.Seikoya o parayı veremezsin elin gitmez lan acaba dersin her defasında.....

Ama ben veririm 8-) siz Seikocu falan değilsiniz bana göre... gittin Omega aldın hani aşk, hani sevgi, hani nerde? :D Bak ben gittim 2. el değeri 0 olan Louis Vuitton tambour Voyagez modelini aldım neden tasarımını sevdim, saati sevdim... Aldığımda tek saatim di ve 2. saati alma fırsatım yoktu, alabilicek pozisyonumda yoktu o dönem ama aldım.... Var mı bi tane daha böyle ben görmedim ;) Bana Rolexmiş oymuş buymuş fark etmez beğenirsem gücüm yeterse alırım.. tekrar söylüyorum Gc saatim var hatta çok beğendiğim bir tane daha Gc var onu da alıcam 700 lira ( Vmetin ;) ) O yüzden kimse bana anlatmasın kardeşim, saate 10 ile 15 bin lira arası para verebilecek kimse gidip de g.Seiko almaz... Haaa ne zaman alınır, görürüm tebrik ederim bu yukarda ettiğim cümleleride tekrar etmem ;)

GS yi aldığımda umarım buralarda olursun :)
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vincefb » 16 Kas 2012, 22:43

Alana kadar nokta başkan ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj fsinan » 17 Kas 2012, 02:25

Bir gerçek var.

Üretilen her GS yahut platin kasalı 130.000$'lık Seiko Credor satılıyor.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj asymptote » 17 Kas 2012, 02:58

Madem ikinci el değer kayıpları büyük çok uygun fiyata ikinci el bir GS düşürmek lazım esasında.. :) :geek: 8-)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 17 Kas 2012, 09:32

Yurt dışı sitelerini takip ediyorum, Grand Seiko'larda öyle bahsedildigi gibi bir değer kaybı söz konusu degil.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners