TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pulsar PU6007X Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Pulsar PU6007X Bilgi ve Öneri

Mesaj anatolia » 16 Kas 2012, 09:06

Arkadaşlar merhaba. Yeni üyeyim ve saat markalarıyla aram hiç iyi değil. Yaklaşık 1 haftadır eşime saat almak için uğraşıyorum. Saate 500 tl gibi bir bütçe ayırmıştım. Fakat dün bir yerde pulsar marka bir saati son fiyat 250 tl vereceklerini söylediler. Saatin kolda duruşu gerçekten çok güzeldi. Ayrıca seiko üretimi dediler. Marka ve fiyat konusunda bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Resim
Kullanıcı avatarı
anatolia

Re: Pulsar PU6007X Bilgi ve Öneri

Mesaj SeRxx » 16 Kas 2012, 09:42

Merhabalar, foruma hosgeldiniz .

Saat fiyatına göre iyidir fakat bütçenize uygun Seiko Chronograph modellerine de bir bakın ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj anatolia » 16 Kas 2012, 14:24

mesajımı sabah yazmıştım. öncelikle bu kadar çabuk yayınlanıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. ayrıca fotoğraf eklemeyi becerememiştim. fotoğraf için de ayrıca teşekkür ederim. 500 tl bütçe için ( deri kayışlı- slikon ve metal olmasın) farklı marka öneriniz varsa ona da açığım. iyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
anatolia

Mesaj ozymandias » 17 Kas 2012, 10:23

Ben size model değil de bütçenize uygun modeller bulabileceğiniz birkaç marka önereyim o markalardan bakın siz.
1. SEIKO
2. JACQUES LEMANS
3. ORIENT
4. FOSSIL

Şahsi fikrime göre bu markalarda aradığınız saatleri bulacaksınızdır.
...Yet, do thy worst, old Time: despite thy wrong,
My love shall in my verse ever live young
W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
ozymandias

Mesaj Slayer39 » 17 Kas 2012, 12:00

anatolia yazdı:mesajımı sabah yazmıştım. öncelikle bu kadar çabuk yayınlanıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. ayrıca fotoğraf eklemeyi becerememiştim. fotoğraf için de ayrıca teşekkür ederim. 500 tl bütçe için ( deri kayışlı- slikon ve metal olmasın) farklı marka öneriniz varsa ona da açığım. iyi çalışmalar.

Bütçeyi birazcık daha arttırma şansınız varsa bazen bazı indirim sitelerinde Tissot bulunabiliyor, geçenlerde Tissot Le Locle vardı, 650 TL sanırım, ancak otomatik, pilli saat hassasiyeti yok, bu sizin için problem mi bilmiyorum, yakından görme şansınız varsa bakın derim, sade ama çok güzel bir modeldir. Tam evladiyelik cinsten.
Pulsar için; Seiko'nun ürettiği güzel bir saat, beğendiğiniz saat de optik olarak çok hoş duruyor, ancak bütçe müsaitse ve otomatik saat kullanabilirseniz kesinlikle Le Locle'ye bakmanızı öneririm.
Saygılar...
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj Slayer39 » 17 Kas 2012, 12:08

Slayer39 yazdı: kullanabilirseniz

Yani "eşiniz kullanabilirse" demek istemiştim, yanlış yazdım, kusura bakmayın.
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj anatolia » 17 Kas 2012, 12:32

arkadaşlar verdiğiniz bilgi ve gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. tüm yorumlarınızı değerlendireceğim. iyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
anatolia

Pulsar PU6007X & Momentus GD216S-05KS Seçim Yardımı

Mesaj anatolia » 21 Kas 2012, 15:08

merhabalar. iki farklı saati kıyaslarsanız çok sevinirim. biri pulsar pu6007x ( 220- 275 TL arası), diğeri ise momentus FD216S-05KS ( 250- 330 TL arası). bu iki model de kolda çok şık duruyor. fiyat ve kalite açısından bir değerlendirme yaparsak hangisini tercih etmeliyim. bu arada 3 günüm kaldı. yorum yaparsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
anatolia

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners