TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çelik Kasalı Gün - Tarih Göstergeli Pilli Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çelik Kasalı Gün - Tarih Göstergeli Pilli Saat Önerisi

Mesaj mehmetalpcan » 09 Kas 2012, 14:35

cuma pazarlama orient te bak
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj dolunay » 14 Kas 2012, 03:15

Quartz mekanizmanın kalitesi benim için çok önemli arkadaşlar. Bu nedenle Quartz mekanizması kaliteli, dayanıklı ve elbette en dakik olanlardan birini önermenizi rica edeceğim.

Benzetme pek doğru olmayacak ama baba evinde belki 30 senelik bir seiko duvar saati var, quartz, başından neler geçmedi ki, hala son derece dakik ve dayanıklı, onun bu durumundan mıdır bilemem, Seiko quartz mekanizmalar ilgimi çekiyor. Elbette o eski kalitesi kaldı mı, ayrı konu, tartışılır.

Haaa bir de saniye ibresinin saniye/dakika çizgileri tam örtüşecek şekilde atmasına takıntılı biriyim. :) Yani hem kadranın dakika çizgileri tam derecesine uygun dizilmiş olacak, hem de saniye kolu bu çizgiler üzerinde şaşmadan dolaşacak. :) Herkesin bir takıntısı var, benimki de bu. Bu kalitede bir saat olmasını arzu ediyorum. Buna göre bir öneri getirmenizi rica ederim.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj movement06 » 14 Kas 2012, 21:21

Merhaba aranıza yeni geldim. Dolunay arkadaşa ben naçizhane fikrimi söylemek isterim. quartz olarak seiko,miyota,ronda,eta aralarında pek bir kalite farkı olacağını sanmıyorum. Dakiklik konusundada aynıdırlar.Üç mekanizmada da Senede bile ancak farketmeyeceğiniz saniyeler oynar. japon seiko ve japon miyota diğer isviçreli ronda ve etaya göre daha makul fiyatlardadır. Ama bu birazda markaya kasa, kadran, cam yapısı olarak kullanılan malzemeye göre fiyat unsuru değişir. benim önerim zevkinize göre hangi saati alırsanız alın ama alacağınız saat mutlaka saat yapan adını saatte kanıtlamış bir marka olsun. seiko olabilir bunun yan markaları pulsar, lorus olabilir. citizen ve citizenin yan markası olan içinde miyota mekanizma barındıran fiyat bakımından oldukça düşük Q & Q bile kalite olarak çoğu markadan iyidir.Orientte güzeldir. İsviçreli saatlere gelince içinde isviçre eta makine barındıran swatch vardır ama kasa ve cam yapısı olarak pek kaliteli bulmuyorum. victorinox vardır, dörtdörtlük bir quartzdır, Her markada aradığınız modeli bulabilirsiniz. dediğim gibi saat saatte adını kanıtlamış bir markadan alınır. Gerisi sizin zevkinize ve de bütçenize kalmış.
Kullanıcı avatarı
movement06

Mesaj dolunay » 15 Kas 2012, 02:34

Seiko SNQ107P

Resim
En son dolunay tarafından 16 Kas 2012, 02:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj movement06 » 15 Kas 2012, 20:12

Premier güzel seçimdir. bu aynı saatin siyah altın kaplama, deri kordon ve klipsli modeli var gerçi buda hoş.
Kullanıcı avatarı
movement06

Mesaj dolunay » 15 Kas 2012, 23:16

Arkadaşlar arayıp beğendiğim saatleri soracağım.
Lütfen saatlerin özellikle Quartz mekanizmalarının kalitesini yorumlamanızı rica ediyorum.
Elbette kalitelerini genel anlamda biraz detaylı bir şekilde değerlendirirseniz süper olur.
En son dolunay tarafından 15 Kas 2012, 23:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj dolunay » 15 Kas 2012, 23:43

Victorinox Officer's Day Date 241551

Resim
En son dolunay tarafından 16 Kas 2012, 01:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj dolunay » 16 Kas 2012, 01:59

Seiko Velatura Kinetic Direct Drive SRH001

Resim
Kullanıcı avatarı
dolunay

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners